Timisoara

Cruciani

Cruciani

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1 (Iulius Mall Timisoara - parter)
Telefon
0722139281
Web
www.brataricruciani.ro
Categorie
Bijuterii, Accesorii & Ceasuri
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Apartine de
Iulius Town Timisoara
Vizualizari
1440

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Proiectul de succes al bățărilor Cruciani s-a născut dintr-o idee a lui Luca Caprai, proprietarul mărcii Cruciani. Această idee nu este întâmplătoare. Brățările sunt confecționate din dantela macrame a companiei de textile Caprai, lider ]n producția de textile (www.caprai.it), condusă din 1955 de către tatăl lui Luca. Prin urmare, brățările Cruciani sunt absolut 100% made în Italia.

Compania are cea mai mare colecție muzeu privat de arte textile din lume, propriul lanț de aprovizionare cu textile, de la fire la produsul finit, produce și distribuie tricotaje de înaltă calitate și a fost una dintre primele companii care a obținut certificatul "TF - Traceability & Fashion ", distincție care identifică sistemul de trasabilitate de textile de modă italiană, asigurându-se astfel "Made in Italy".

Fenomenul brățărilor "trifoi cu patru foi" a debutat pe 2 iunie 2011, odată cu deschiderea primului magazin Cruciani de tip butic, în Forte dei Marmi (Italia). A reprezentat un succes imens și imediat: timp de 60 de zile s-au format, în fața magazinului, cozi interminabile de oameni dornici să achiziționeze brățările din colecția de vară. Acest boom s-a răspândit rapid atât în întreaga țară cât și pe plan internațional (Europa, America și Japonia).

La celebrul eveniment "Vogue Fashion Night Out", brățările au debutat oficial și în Milano, unde succesul a fost garantat de o ediție limitată de brățări produse special pentru Săptămâna Modei de la Milano.

Un număr mare de celebrități poartă bijuteriile colorate în viața de zi cu zi, la evenimente, la TV: Alena Seredova, Aida Yespica, Vittoria Puccini, Cristiana Capotondi, Valeria Solarino, Serena Autieri, Michela Quattrociocche, Elena Santarelli, Elenoire Casalegno, Ambra Angiolini, Carolina Crescentini, Giorgio Panariello, Belen Rodriguez, Massimo Oddo, Daniele Bonera, Javier Zanetti, Noemi, Laura Pausini, Ivan Zazzaroni, Rossano Rubicondi, Federica Panicucci, Emma Marrone, Alessia Marcuzzi, Simone Inzaghi, Antonio Nocerino, Stephan El Sharaawy, Flavia Pennetta, Elisabetta Canalis, alături de celebrități internaționale precum Michelle Rodriguez, Dita Von Teese, Nicole Murphy, Paris Hilton, Bar Rafaeli, Isabeli Fontana, Juliette Lewis, Mel Gibson, Rod Stewart și Psy.

În scurt timp, brățările Cruciani au dobândit statutul de cult, cu peste 11 milioane de bucăți vândute, iar vânzările continuă să crească.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre

Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Tipografilor