Timisoara

Cu ajutorul tau, putem aduce la Timișoara invitați de prestigiu din frumoasa lume a filmului!

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
204

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ceau, Cinema! a lansat o campanie de crowdfunding prin care și-a propus strângerea a 9000 lei, din comunitate, pentru a aduce în fața publicului, la Timișoara, 4 invitați de prestigiu din frumoasa lume a filmului, la ediția din acest an a festivalului.
“Într-un timp scurt am strâns o bună parte din sumă, dar pentru a reuși să folosim banii aceștia pentru festival trebuie să atingem întreg obiectivul. Mai avem nevoie de doar 2000 de lei!”
„Acest festival ar trebui să devină un brand al orașului”. Este declarația juriului Ceau, Cinema! 2016, format din actorii Alina Ilea și Alexandru Papadopol și regizorul Răzvan Georgescu. Pentru a deveni un brand, festivalul are nevoie să crească. Și să fie tot mai bun. Partenerii indispensabili în această dezvoltare sunt, bineînțeles, spectatorii.
Succesul acestei campanii ar îmbogăți experiența spectatorilor. Să te întâlnești față în față cu eroii coborâți de pe ecran, face farmecul unui festival de film. Am pregătit recompense faine pentru cei care contribuie. Asta pe lângă recompensa de a pune umărul la un festival, care în fond e al comunității.
Ceau, Cinema! e o sărbătoare a cinemaului european în miez de vară și miez de lubeniță. Cu filme de autor, dar și de public: ficțiune, documentare, animații și scurtmetraje.
Ajută-ne să creștem Ceau, Cinema!. Natural, organic, așa cum am făcut-o din prima zi. Ne-am bazat de la început pe singurii noștri aliați de nădejde: oamenii din lumea filmului care ne susțin și oamenii care vin la filme. Un festival e mai frumos cu mulți invitați, dar nu poate exista fără spectatori.
Festivalul Ceau, Cinema! se poate sprijini prin platforma de crowdfunding crestemidei.ro/CeauCinema2017. Acolo puteţi introduce suma cu care doriţi să susţineţi proiectul, urmând să fiţi redirecţionat către pagina de procesare a plăţii. Recompensele vor ajunge la cei care ne susţin într-un interval de 25-40 de zile de la încheierea campaniei.
Dacă suma stabilită iniţial nu a fost atinsă, fondurile sunt redistribuite de către donator către alte proiecte active sau sunt returnate la solicitarea acestuia. Mai multe informaţii despre ce înseamnă campanie de crowdfunding puteţi găsi pe http://crestemidei.ro/page/FAQ.