Timisoara

Cu un nou antrenor, ACS Poli isi doreste victoria in meciul cu Chiajna

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
330

Voteaza & Distribuie

Descriere

Antrenorul Florin Marin speră într-un succes al elevilor săi la primul meci pe banca tehnică a echipei ACS Politehnica Timișoara, care va primi sâmbătă vizita formației Concordia Chiajna, în cadrul etapei a 9-a Ligii I de fotbal. Meciul este programat pentru ora 18.30 si se va disputa pe stadionul Dan Paltinisanu.
''În aceste trei zile pe care le-am avut la dispoziție pentru a pregăti meciul cu Concordia Chiajna, jucătorii au răspuns pozitiv, sunt motivați și concentrați pentru acest joc. Trebuie să câștigăm această partidă, punctele sunt foarte importante pentru noi. Sunt convins că vor da totul pe teren, fiindcă doar în aceste condiții putem câștiga jocul. Întâlnim o echipă bună, cu potențial, care în componență fotbaliști de calitate și sunt convins că va evolua cu determinare pentru a obține punct sau puncte. Este o formație incomodă, echilibrată în toate compartimentele, are în componență jucători cu experiență care pot să facă diferența'', a spus Florin Marin, vineri, în cursul unei conferințe de presă.
Florin Marin apreciază calitatea efectivului alb-violet, dar consideră că numai cu o atitudine corespunzătoare în pregătire și teren se pot aduna puncte: ''Lotul este echilibrat, atât din punct de vedere numeric, cât și valoric, au calitate jucătorii. Însă trebuie să-și schimbe atitudinea, să dea totul pe teren, atât în pregătire, cât și meciuri. Numai în aceste condiții poți să câștigi partidele. Fără agresivitate în joc, nu ai nicio șansă!'', a explicat el.
Zicu, Scutaru și Croitoru sunt accidentați si nu vor evolua in acest joc.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro