Timisoara

Cultural Day Debate la Iulius Mall

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
616

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 23 iulie 201414:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

CULTURAL DAY DEBATE, LA IULIUS MALL, CU OCAZIA INTERNATIONAL STUDENT WEEK IN TIMIȘOARA

International Student Week in Timişoara (ISWinT) a ales IULIUS MALL ca loc de întâlnire şi dezbatere pentru cei peste 150 de participanţi la cea de-a 21-a ediţie a festivalului. Astfel, miercuri, 23 iulie 2014, de la ora 14.30, tineri din peste 20 de ţări vor fi prezenţi în food court-ul mall-ului, unde vor participa la „Cultural Day Debate”. Evenimentul face parte din programul extins al ISWinT, care are loc la Timişoara până pe 27 iulie şi este organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Scopul principal al celui mai important festival studenţesc cultural din sud – vestul Europei este promovarea conceptului de multiculturalitate și crearea unui impact puternic asupra ideii de cultură în Timișoara. Din dorinţa de a sprijini oraşul de pe Bega în drumul spre a deveni „Capitală Culturală Europeană în 2021”, festivalul are anul acesta tema „New way of learning. Applied imagination”.

Din program mai fac parte evenimente precum: „Parada ISWinT”, „Ziua Internationala ISWinT”, seara de filme şi workshop-uri. Detalii despre festival se găsesc pe www.iswint.ro.