Timisoara

Cum gasesti simplu si eficient o masina de inchiriat

Cum gasesti simplu si eficient o masina de inchiriat

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 1 luna
Vizualizari
453

Voteaza & Distribuie

Descriere

In ziua de azi cand nu mai vrei sa depinzi de transportul public, de taxiuri sau de masinile prietenilor/rudelor/cunostitelor, masina personala a devenit o necesitate.
Dar ce se intampla in momentul in care, din diverse motive, nu ai masina la dispozitie? In astfel de momente, cand masina personala fie este in service penru reparatii sau revizii, poti apela la un servciu de inchiriere. In momentul de fata exista o multitudine de companii si firme care pun la dispozitie flote auto spre inchiriere chiar si online, pentru nevoi personale sau de business, pentru concedii sau orice alte situatii.
Cum sa va dati seama care sunt cele mai avantajoase inchirieri auto cel mai simplu este sa-I vizitati site-ul si sa cautati indicii privitoare la tarife, si la ce este inclus in serviciul de inchiriere. Sunt firme care isi doresc sa le returnati masina, insa inainte de asta vor sa dati o fuga pana la o spalatorie auto, pe banii dumneavoastra, ori, de cele mai multe ori, firmele serioase, vor include spalarea masinii in pretul inchirierii, astfel ca nu va fi nevoie sa mai faceti un drum pana la spalatorie.
Unele firme de inchirieri auto din Bucuresti doresc si pun foarte mare valoare, pe o garantie baneasca, pe care sa o returneze cand inapoiat masina. Insa nu toate sunt cinstite cand vine vorba de aceasta suma. Din garantie, de foarte multe ori, va sunt retrasi bani, pentru cine stie ce fel de defectiuni intruchipate. Este important sa cititi bine contractul de inchiriere, si clauzele privitoare la garantia platita. Acolo trebuie sa fie stipulate toate situatiile in care firma isi rezerva dreptul de a nu mai returna garantia.
In ultimul rand trebuie sa va asigurati ca luati masina in primire in perfecta stare de functionare, pentru ca altfel eventualele defectiuni mai vechi pot fi puse pe seama dumneavoastra, si asta nu suna bine pentru buzunarul vostru.
Odata ce ati ales o companie la care sa apelati pentru astfel de servicii de rent a car Swiso Bucuresti, puteti verifica si starea masinilor, iar pentru acest lucru este indicat sa va deplasati la sediul acestora pentru a vedea exact detaliile referitoare la masinile dintre care veti inchiria si dumneavoastra una.