Timisoara

Conferinta cu titlul "Cum scapam de alimentele nesanatoase din alimentatia copilului?"

Conferinta cu titlul "Cum scapam de alimentele nesanatoase din alimentatia copilului?"

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
452

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 12 aprilie 201618:00 - 20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Centrul de Asistenta Sociala si Cercetare a Interactiunii Copil-Parinte (CASCICOP), în parteneriat cu Departamentul de Asistență Socială (Universitatea de Vest din Timișoara), organizează conferința cu titlul "Cum scăpăm de alimentele nesănătoase din alimentația copilului? ", marți 12 aprilie 2016, la Universitatea de Vest din Timisoara, amfiteatrul A01.

”Cele mai multe mame întâlnesc mari provocări când e vorba de meniul copilului: fie că au de-a face cu un mofturos, fie că s-au săturat de aceleași feluri de mâncare (mai mult mamele decât copiii), fie că le e teamă să nu reușească să adune toți nutrienții necesari creșterii armonioase… sau pur și simplu pentru că au auzit că un anume aliment este cel mai valoros și nu știu cum să-l gătească, când să-l ofere, cât de des etc. Când ești mamă te năpădesc o grămadă de frici, iar frica de a nu hrăni copilul într-un mod corect este una dintre ele. Dar ce facem când sub presiunea socială a celor din jur (mai ales a bunicilor), copilul ajunge într-o etapă în care simte gustul alimentelor nesănătoase, iar mama începe încet, încet să-și piardă entuziasmul cu care căuta și oferea hrana sănătoasă, găsindu-și mereu scuze că astea sunt vremurile și toți copiii fac așa. Doresc să trezesc în voi instinctul care v-a condus în primele luni (poate ani) din viața copiilor voștrii: DE A-L HRĂNI SĂNĂTOS ȘI CORECT, și să vă învăț cum să ieșim din starea actuală în care alimentația copiilor conține MULT ZAHĂR, MULȚI ADITIVI, MULTĂ FAINĂ ALBĂ, MULTE GRĂSIMI NESĂNĂTOASE! Vă voi împărtăși trucuri, pașii care trebuie urmați, dar și informații de calitate, bazate pe studii științifice, astfel încât să facem împreună mai ușoară tranziția spre un MENIU SĂNĂTOS!!!” (Nutriționist-dietetician Maria Varga)

”După conferință, în zilele de 18 și 19 aprilie, va urma un curs practic (înscrierile se pot face la finalul conferinței), în care vom găti împreună PREPARATE SĂNĂTOASE. Costurile și locația vor fi anunțate ulterior. Numărul de locuri va fi limitat.” (Nutriționist-dietetician Maria Varga).

Dna Maria Varga este licentiata in nutritie si dietetica, absolventa a Facultatii de Nutritie si Dietetica din cadrul Universitatii de Medicina, este absolventa a cursurilor online ale Universitatii Cornell din New-York, a participat la numeroase cursuri de formare continua sustinute de profesori de la Universitatea Loma Linda din California, a participat la congrese si conferinte internationale, fiind membru activ al Asociatiei Romane de Nutritie si Dietetica.

Detalii: www.facebook.com/academia.mamicilor
Pentru inscrieri va rugam sa va inscrieti completand formularul:
https://docs.google.com/forms/d/1fIO6E50OVcQkEpKSup7yU-CPt4UGg6dvg0C_m-O_7YM/viewform

Persoana de contact: Alina HOTEA (asistent proiect AMT)
Tel. 0773.789958

Înscrierile se fac prin completarea formularului din link-ul de mai jos:
https://docs.google.com/forms/d/1fIO6E50OVcQkEpKSup7yU-CPt4UGg6dvg0C_m-O_7YM/viewform

Locurile sunt limitate!

Eveniment GRATUIT!

Sursa informatii: www.facebook.com