Timisoara

Cumparaturile la Iulius Mall te trimit intr-o croaziera pe Marea Mediterana

Cumparaturile la Iulius Mall te trimit intr-o croaziera pe Marea Mediterana

Detalii promotie

Categorie
Promotii
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Apartine de
Iulius Town Timisoara
Vizualizari
889

Voteaza & Distribuie

Prezentare promotie

CUMPĂRĂTURILE LA IULIUS MALL TIMIȘOARA TE TRIMIT ÎNTR-O CROAZIERĂ PE MAREA MEDITERANĂ

Cele mai frumoase sesiuni de shopping la IULIUS MALL se prelungesc cu o croazieră de vis. În această vară, clienţii vor avea parte de premii tentante, care îi vor ajuta să petreacă vacanţa în destinaţii turistice mult râvnite: o croazieră pe Marea Mediterană, genţi de voiaj Carpisa şi alte peste 3.400 de cadouri instant.

Până pe 15 iunie 2014, pasionaţii de shopping vor avea un motiv în plus să vină la IULIUS MALL TIMIȘOARA, unde sunt invitaţi să participe la campania „Vacanţă la bord”. Periplul lor prin magazine se poate prelungi până în cele mai îndrăgite destinaţii turistice. Astfel, toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la brandurile din IULIUS MALL vor intra în cursa pentru premiul special: o croazieră pe splendida Mare Mediterană. Sejurul, pentru două persoane, va include şapte nopţi pe un vas de croazieră de 4* şi vizitarea unor oraşe faimoase. Astfel, itinerariul pe mare va include: cetatea eternă - Roma, boemul port Livorno, staţiunea vedetelor de cinema - Cannes, insula spaniolă Palma de Majorca, oraşul lui Antonio Gaudi – Barcelona şi urbea de la poalele Vezuviului – Napoli.

Pe toată perioada de desfăşurare a campaniei, IULIUS MALL va acorda peste 3.400 de premii instant, răcoritoare. Mai mult, în fiecare zi va fi desemnat, prin tragere la sorţi, câştigătorul unei genţi de voiaj de la brandul Carpisa. IULIUS MALL TIMIȘOARA le-a pregătit şi fanilor de pe Facebook un concurs simpatic şi multe surprize.

Și în acest an, IULIUS MALL TIMIȘOARA îi premiază pe clienţi cu vacanţe de poveste.