Timisoara

Cunoaste-ti obiceiurile sanatoase si frumoase

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
281

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă vrei ca oamenii să fie mai optimiști, mai frumoși, mai entuziaști, mai implicați, fii tu mai optimist, mai implicat, mai entuziast. Dacă vrei ca cei din jurul tău să fie mai motivați sau mai sănătoși, pornește tu îndemnul schimbării voastre. Fă un plan, propune-ți ceva și acționează! Îți poți spune: ”de mâine implementez unul sau două obiceiuri noi, obiceiuri ce mă vor scoate din zona de confort, dar mă îndreaptă către un țel propus, spre împlinirea unui vis.”

Ce trebuie să faci?
Să te gândești și să-ți răspunzi la câteva întrebări:
”Cum te simți în corpul tău și cum stai cu starea de sănătate și energie?”
”Când te-ai gândit ultima dată la schimbările pe care ar fi bine să le faci în viața ta, pentru a-ți declanșa potențialul de împlinire, de la sănătate până la orice formă de prosperitate?”
”Ce proiecte ai și cum pornești în realizarea lor?” Dacă au sens aceste întrebări în mintea ta acum, atunci întâlnirea acesta este și pentru tine! Te aștept!

Ce-mi propun în acestă întâlnire?
Să te fac atent asupra potențialului de care dispui, un potențial imens! Să-l activăm și să demarăm împreună câteva mijloace prin care fiecare să pornească chiar de a doua zi cu noi practici și obiective, cu o altă stare de energie.

Cum pot realiza toate acestea?
Căpătând o atenție conștientă, în ce privește:
CORPUL FIZIC - cum ne hrănim și cât de bine știm să ne hidratăm? Ce presupune somnul bun și ce știm despre respirație? Instalarea unor obiceiuri bune în relația cu corpul nostru.
ABILITATEA MENTALĂ - puterea de a aplica toate informațiile de azi, de ieri, pentru proiectele de mâine. Cum ne menținem atenția spre obiectivele noi?
GESTINAREA EMOȚIONALĂ - cât de bine mă controlez emoțional și cum pot să mă motivez atunci când nu mai am resurse? Cum gestionez poftele, emoțiile sau pornirile care nu-mi oferă decât pierdere de timp, pierdere de echilibru și forță vitală?
INTELIGENȚA SISTEMICĂ - acea stare trează și conștientă care vine să le încadreze pe toate celelalte, într-un echilibru de viață pe care-l dorim.

Ce poți să faci chiar de mâine?
Construiește-ți obiceiuri sănătoase și frumoase, pornind odată cu înscrierea la acest seminar. Îmi doresc schimbare, stare de sanatate si prosperitate pentru mine, pentru toți cei pe care-i întâlnesc, zi de zi! Să găsim împreună calea către ECHILIBRU și excelentă ENERGIE, în adaptarea la fiecare moment de viață.

Imaginația este o unealtă puternică în drumul schimbării. Vizualizeză obiectivul, mergi spre el și, neapărat amintești-ți să te bucuri de drum!

Lavinia Melania Bratu, dr. biolog, psiholog, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos și echilibrat”, editor, autorul cărților: Dietetica - o nouă filosofie de viață - vol.1 și 2. În mijlocul oamenilor, mereu înconjurată de copii și părinți, parcurge întreaga sa activitate cu credință și dorința de mai bine.
”Misiunea mea personala? Să cresc printre oameni și să împărtășesc cu ei echilibrul, cumpătarea, sănătatea, înțelegerea, cunoașterea, bucuria și recunoștința acestui dar numit VIAȚĂ.”

www.laviniabratu.com
https://www.facebook.com/melania.lavinia
https://www.facebook.com/DieteticaDrLaviniaBratu/
lavinia.melania.bratu@gmail.com

Data: 31 Mai 2018
Ora: 15:00 - 17:00
Locația: UVT
Intrarea se face pe baza înscrierii în cadrul formularului: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdt4JmMsaGJhe22QY-Q4RKp01p211HGxJq5B0v5GKvYVqrENA/viewform?c=0&w=1