Timisoara

Cupa Padurea Verde ediția a III-a

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 7 luni si 5 zile
Vizualizari
320

Voteaza & Distribuie

Descriere

Este un eveniment format din două concursuri: un concurs de ciclism și un concurs de alergare, destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 și 14 ani, și părinților sau aparținătorilor acestora. Vor exista categorii de copii și categorii de familie, unde copiii pot participa însoțiți de un parinte. Aceștia vor parcurge pe bicicletă, trasee de 4 respectiv 8 km în Pădurea Verde, iar copiii cu vârsta de până la 6 ani inclusiv se vor întrece pe un traseu special amenajat în parcarea Sălii Polivalente din comuna Dumbrăvița. La alergare, copiii de 7-14 ani vor parcurge un circuit de 900 m, iar cei de 5-6 ani unul de 500 m.

Prin acest eveniment, dorim să-i încurajăm pe cei mici să practice sportul în natură, să socializeze într-un mediu sanatos cu cei de varsta lor și să se bucure de avantajele pe care le oferă mișcarea în aer liber.

Copiii pot să participe la unul sau la ambele concursuri.

Toți copiii participanți vor beneficia de: cronometrare electronică cu cip, tricou personalizat, bon de masă, apă și fructe în punctele de alimentare, medalie și diplomă de participare.

Nu se percepe taxă de participare!

Înscrierile se fac online pe: http://raceday.ro/padureaverde/signups/

Proiect finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro)