Timisoara

Cupa s-a reintors in Banat! Victorie mare pentru RCM Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
462

Voteaza & Distribuie

Descriere

RCM Timișoara încheie sezonul cu o victorie magnifică. RCM UV Timișoara a câștigat Cupa României la rugby, duminică seara, pe Cluj Arena, după ce a învins în finală pe CSM Știința Baia Mare cu scorul de 19-14. Echipa bănățeană și-a trecut în palmares a doua sa Cupă a României, după ce în 2011, la Alba Iulia, a învins în finală tot pe CSM Știința Baia Mare, cu scorul de 32-10.
În finala de pe Cluj Arena, campioana en titre, Știința Baia Mare, a condus cu 8-0, după lovitura de pedeapsă a lui Luke Samoa și eseul lui Alexandru Oancea, dar bănățenii au întors scorul, în urma a trei lovituri de pedeapsă transformate de Vali Calafeteanu (9-8). Samoa a readus formația băimăreană în avantaj, după două lovituri de penalitate (9-14), însă Vali Popîrlan a reușit un eseu, transformat de Calafeteanu, care a tranșat soarta finalei după o nouă lovitură de pedeapsă (19-14).
O victorie extraodrinară venită și în fața unui arbitraj ostil, cu care RCM este obișnuit. În seara de 1 Decembrie, de la orele 18, adevărații campioni vor prezenta trofeul în Piața Operei.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro