Timisoara

Curajul schimbarii - conferinta cu monahia Siluana Vlad

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
235

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 7 martie 201918:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Continuăm seria de conferințe cu un invitat drag... maica Siluana Vlad!
Apropiată de tineri mai ales în momente dificile și având mereu un cuvânt de nădejde pentru toți, maica Siluana Vlad a susținut numeroase conferințe atât în țara noastră, cât și în comunitățile de români din afara țării.
Dintre temele abordate, au fost: relațiile tinereții, treptele iubirii, familia în societatea de azi, precum și sursa depresiei omului modern, cunoașterea de sine, viața duhovnicească.
Maica Siluana cunoaște tinerii și vorbește pe limba lor, dovadă fiind dragostea pe care și ei i-o poartă și recunoștința pentru răspunsurile la frământările acestora.
Atenția și sprijinul pe care le oferă celorlalți s-a concretizat în Centrul de Formare și Consiliere „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, de la Iași, pe care îl coordonează.
Fie că am ascultat conferințele Maicii din înregistrări, fie că am citit cărțile sale, am auzit doar despre lucrarea pe care o face sau încă nu știm ceva despre acestea, avem acum ocazia să aflăm, să o întâlnim și să ne bucurăm de prezența sa!
Vă invităm să o ascultăm vorbindu-ne despre “Curajul schimbării”- titlul conferinței care va avea loc joi, 7 martie, la ora 18:00, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara.