Te invitam cu drag la mult asteptatul Curs de Ciocolata Artizanala Raw!
Acum si in Timisoara! :)
Îți place ciocolata si vrei sa înveți cum sa o prepari singur?
Vrei cea mai buna varianta de ciocolata pentru copii?
Vrei sa fie dulce dar sa nu contina zahar?
Vrei o ciocolata cu un luciu perfect ?
Ai incercat diverse retete si nu esti multumit de rezultat?
Chef Stefan Nita ne nedezvăluie cateva dintre secretele de baza ale prepararii ciocolatei raw intr-un curs intensiv de 4 ore in care vom gusta si prepara multa ciocolata.
Invatam:
Sa temperam ciocolata
Trufe de cicolata
Tabletă de ciocolată raw vegan cu superalimente/ fructe si nuci
Elixir de ciocolata
In curs folosim cele mai bune ingrediente, cacao si unt pur din cele mai bune surse cu certificare bio.
Stefan Nita este unul dintre cei mai apreciati bucătari vegetarieni din Romania. Cu o experianta bogata in domeniu, este printre primii specialisti care au conceput si livrat preparate vegane si raw vegane la nivel de restaurant si bucatarie profesionala in Romania. Desi are cateva cursuri si certificari in buzunar, Stefan spune ca are un singur maestru – Natura si Viata in toate manifestările ei.
Mereu in cautarea gustului perfect, a calatorit si experimentat bucatarii variate, stiluri de gatit diferite atat in tara cat si in strainatate, acumuland o experienta pe care el o numeste mai mult umana, senzoriala sau emotionala si pe care incearca de fiecare data sa o transpuna in preparatele sale. A dezvoltat si latura de consiliere profesionala si personala, oferind suport atat pentru companii, restaurante, firme de catering cat si pentru evenimente private, lectii de gatit si initieri in bucataria vegetariana, vegana si raw vegana.
Cand si unde se intampla Cursul de Ciocolata Artizanala Raw.