Timisoara

Curs de limba engleza pentru scolari

Curs de limba engleza pentru scolari

Detalii

Pret
200 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Language Express
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Language Express
Vizualizari
261

Voteaza & Distribuie

Descriere

Language Express organizeaza cursuri de limba engleza pentru scolari cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani. Cursurile sunt impartite in functie de varsta si nivel de cunoastere al limbii engleza.

Cei care au deja cunostinte de limba engleza sunt invitati la o testare gratuita pentru identificarea corecta a nivelului si incadrarea intr-o grupa omogena.

Cursurile se desfasoara doar in limba studiata, copiii invatand sa comunica natural in limba engleza. Grupele sunt restranse, astfel incat fiecare copil sa beneficieze de atentia personalizata a profesorului. Programele sunt special create pentru ciclul primar, respectiv pentru gimnaziu. Curricula este adaptata nevoilor si cerintelor specifice si vine in completarea curriculei scolare, astfel incat copilul sa poata folosi cunostintele invatate in toate situatiile.

La varsta scolara copiii adora sa puna intrebari, sa investigheze, sa rezolve mistere. Cursul nostru ofera acestor mici exploratori cunostintele si aptitudinile necesare sa cunoasca si sa inteleaga lumea din jurul lor. Totul printr-o metoda menita sa stimuleze curiozitatea si imaginatia lor.

Filtre

Tip curs: Cursuri de limba engleza