Timisoara

Curs de limba germana pentru scolari

Curs de limba germana pentru scolari

Detalii

Pret
200 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Language Express
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Apartine de
Language Express
Vizualizari
229

Voteaza & Distribuie

Descriere

Language Express organizeaza cursuri de limba germana pentru scolari cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani. Cursurile sunt impartite in functie de varsta si nivel de cunoastere al limbii engleza.

Cei care au deja cunostinte de limba germana sunt invitati la o testare gratuita pentru identificarea corecta a nivelului si incadrarea intr-o grupa omogena.

Cursurile se desfasoara doar in limba studiata, copiii invatand sa comunice natural in limba germana. Grupele sunt restranse, astfel incat fiecare copil sa beneficieze de atentia personalizata a profesorului. Programele sunt special create pentru ciclul primar, respectiv pentru gimnaziu. Curricula este adaptata nevoilor si cerintelor specifice si vine in completarea curriculei scolare, astfel incat copilul sa poata folosi cunostintele invatate in toate situatiile.

La varsta scolara copiii adora sa puna intrebari, sa investigheze, sa rezolve mistere. Cursul nostru ofera acestor mici exploratori cunostintele si aptitudinile necesare sa cunoasca si sa inteleaga lumea din jurul lor. Totul printr-o metoda menita sa stimuleze curiozitatea si imaginatia lor.

Structura cursurilor:
- Tip de curs: curs de grup cu 3-5 copii/grupa
- Durata: pe parcursul anului scolar
- Frecventa: o data pe saptamana, cate 90 de minute
- Orar: in timpul saptamanii de la ora 15:00 sau sambata de la ora 12:00
- Pret: 200 de lei/ luna ( 4 sedinte)

Data limita de inscriere: 28.09.2016
Cursurile incep dupa data de 3 Octombrie.

Filtre

Tip curs: Cursuri de limba germana