Timisoara

Curs de muzica electronica in Timisoara pentru copii si adolescenti

Curs de muzica electronica in Timisoara pentru copii si adolescenti

Detalii curs

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 7 ani si 10 luni
Vizualizari
2274

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs


Cursul se adreseaza incepatorilor. Este un curs de initiere in bazele muzicii electronice. Este un curs interactiv, bazat pe creativitate, improvizatie muzicala, imaginatie. Cursul este practic, nu teoretic. Notiunile de baza teoretice sunt integrate pentru a ajuta intelegerea compozitiilor muzicale si a softurilor

In fiecare atelier participantii vor invata sa-si construiasca propriile linii melodice, ritmice si armonice conform stilului muzical preferat. Fiecare participant va fi stimulat si indrumat spre a-si descoperi creativitatea muzicala si a experimenta prin propria personalitate lumea sunetelor electronice. Fiecare participant la curs va invata sa compuna si sa aranjeze muzica in propriul sau stil muzical de exprimare. La finalul fiecarui atelier participantii vor primi o tema pe care trebuie sa o realizeze pana la urmatorul atelier.

Fiecare participant la curs trebuie sa vina cu propriul laptop (participantul trebuie sa aiba cu el incarcaturul laptopului sa nu avem surprize ca ramane fara baterie), o pereche de casti si mouse, urmand sa primeasca la inceputul cursului softurile cu care se lucreaza. De asemenea va vor fi prezentate si alte softuri nu doar cele care va sunt oferite pentru lucru.

Participantii se vor inscrie pentru primul modul, urmand sa continuie daca doresc cu un alt modul. Iar la cerere se poate continua cursul cu modulul al III-lea.

La finalul fiecarui modul se primeste un certificat de participare la curs.

PROFESOR : Madalin Luca

COSTUL CURSULUI:

12,50 RON / ora

8 ore / luna care sunt impartite in 4 ateliere a cate 2 ore fiecare desfasurate o data pe saptamana

Total cost curs 100 RON / luna

Plata se face in prima sedinta a cursului iar daca cursantul doreste sa continue cu un alt modul plata se face in ultima sedinta a modului anterior.

PROGRAMUL CURSULUI – program de vara

Participanti cu varsta cuprinsa intre 11 – 14 ani

LUNI orele 10 – 12

Participanti cu varsta cuprinsa intre 15 – 18 ani

MIERCURI orele 10 – 12

Numar participanti: 8-10 persoane / grupa

Daca sunt copii si adolescenti care doresc sa participe la curs si nu se pot incadra in programul de dimineata al cursului se pot inscrie, iar in cazul in care se va forma o grupa pentru categoria lor de varsta vom organiza grupe de lucru si dupa-amiaza. Dar primeaza completarea grupelor pentru programul de dimineata

LOCUL DE DESFASURARE: Casa Tineretului Timisoara

INFORMATII SI INSCRIERI:

Tel. 0720762073 // 0766413937

Email: companiadarte@gmail.com

companiadarte@yahoo.com

Website: http://www.companiadearte.com