Referendum pentru familie
Timisoara

Curs formare Instructor Fitness

Curs autorizat Instructor Fitness

Detalii

Social links
Categorie
Cursuri sportive
Locatie
SmartFit Studio 2 - Buziasului
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
SmartFit Studio 2 - Buziasului
Vizualizari
1067

Voteaza & Distribuie

Descriere

4 martie 2017 - SmartFit Studio 2
SmartFit Academy, prin cursul acesta, este parte din traseul tău către o carieră de succes ca și instructor de fitness.
După încheierea acestui curs fiecare dintre participanții examinați și acreditați de ANC (Ministerul Muncii și Ministerul Educației Naționale) va putea debuta ca și instructor, prin certificarea obținută. Rezultatele și expertiza dobândită de-a lungul anilor de către membrii echipei de instructori SmartFit sunt o garanție că Smartfit Academy este un pas important în formarea viitorilor instructori.

Despre organizarea cursului de INSTRUCTOR FITNESS:
Toți participanții vor avea acces la un suport de curs și materiale personalizate care îi vor ajuta să atingă obiectivele cursului.

Scopul cursului este consolidarea unei baze solide de informații pentru cei care aleg acest program de formare profesională. Tehnicile de predare și studiile practice vor susține demersul formării. Dintre subiectele expuse în cadrul cursului Smartfit Academy se numără: prezentarea aparatului locomotor: oase, articulații, mușchi, structura mușchilor; prezentarea sistemului endocrin; a sistemului nervos; noțiuni generale ale alimentației; evaluarea obezității ș.a.

Partea practică a cursului se va desfășura în cele mai moderne Studio-uri de fitness, aerobic, indoor cycling, functional training, wellness din țară. În modulele practice vor fi implicați instructori cu experiență atât în personal training, cât și în antrenamente de grup.

Sursa informatii: www.facebook.com