Timisoara

Curs masaj Thai Regal in Timisoara

Curs masaj in Timisoara

Detalii

Telefon
0761683836
Social links
Pret
1.000 LEI
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
Eliana Club
Modificat
acum 3 luni si 4 zile
Vizualizari
3196

Voteaza & Distribuie

Descriere

Curs masaj Thai Regal in Timisoara

Cultura si educatia traditional Asiatica mai aproape de tine ca oricand!
Cursuri de masaj thai, cu profesor acreditat si afiliat la cea mai buna scoala de profil din Thailanda - TMC Chiang Mai School.

Cursul are 3 nivele, fiecare nivel a cate 30 h.
- Nivelul 1: Bazele masajului Thai - 158 tehnici de masaj Thai;
- Nivelul 2: Aprofundarea Nivelului 1 si acumularea a peste 50 de noi tehnici de masaj. Bonus: High risk stretching.
- Nivelul 3: Masajul terapeutic Thai pentru 20 de tipuri de afectiuni.
- Extra: Thai Foot Masaj – Reflexoterapia piciorului (acesta dureaza doar 2 zile intensiv - 12 ore)

O mare oportunitate pentru Timisoara - se sustine cursul de Nivel 1 in luna Noiembrie (doar in zilele de week-end : 5-6 si 12-13 noiembrie) , iar cursantii vor avea urmatoarele beneficii:
- Manual de masaj Thai – PRIMUL SI SINGURUL MANUAL de masaj Thai tradus in limba romana si acreditat de o scoala thailandeza;
- 30 de ore de curs, in urma carora, cursantul va dobandi urmatoarele: 158 tehnici de masaj care ii va asigura capacitatea de a sustine o sesiune completa de masaj thai de 2h; metode de parcurgere prin masaj a toate meridianelor energetice Sen Sib; metode de streching specifice thai; precautiile necesare efectuarii unui masaj in conditii de eficienta si siguranta maxima;
- Cursantul va primi o diploma care va fi recunoscuta international si de scoala de masaj din Thailanda - TMC School, astfel, in cazul in care cursantul va dori ulterior sa isi ia acreditari superioare, nu va trebui sa repete acest nivel; Deasemenea, aceasta scoala este acreditata si recunoscuta international pentru cursurile sale de specializare in thehnicile de masaj thai.
- Costul acestui nivel este la acelasi pret ca si cum l-ati sustine la scoala din Thailanda, astfel, cursantul economiseste costurile de transport si cazare catre Thailanda.
- Sunt incluse de asemenea: Tricou personalizat, lichide pe toata perioada de curs si gustare (fructe sau prajituri)
- Cursul are locuri limitate! Se efectueaza cu grupuri de minim 6 cursanti, si maxim 8 cursanti, astfel incat profesorul va putea supraveghea indeaproape sesiunile de practica, pentru a se asigura de dobandirea cunostintelor pana la finalul cursului la un nivel cat mai ridicat - cu alte cuvinte, atentia profesorului este sporita si dedicata, ca si cum ati avea un profesor personal.

Costul cursului de Masaj Thai regal Nivel 1 este de 1000 de lei.

Inscrierile se fac doar la 0761683836 sau pe adresa elena.nastaca @ gmail.com, si in baza unui avans de 20% si a contractului de scolarizare completat. Diferenta de taxa se va achita integral in ziua inceperii cursului.

Acum cultura si educatia Asiatica mai aproape de tine ca oricand! Bucura-te de ea acum!