Timisoara

Cursuri de pregatire pentru IELTS

Cursuri de pregătire pentru IELTS

Detalii

Telefon
0256490593
Web
http://ihtm.ro/ro/cursurile-noastre/ielts
Social links
Categorie
Cursuri educatie
Locatie
International House
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Apartine de
International House
Vizualizari
1408

Voteaza & Distribuie

Descriere

La International House Timișoara au început înscrierile pentru cursul pregătitor în vederea susținerii examenului IELTS (International English Language Testing System), prin care cursanții se vor familiariza cu formatul examenului, își vor îmbunătăți abilitățile de susținere a examenului, își vor pune la punct engleza și vor învăța strategii de maximizare a rezultatului.

De ce să aleg examenul IELTS?
Este cel mai popular test de limba engleză la nivel mondial, peste 2 milioane de teste IELTS fiind susținute în fiecare an.
Dacă dorești sa studiezi în limba engleză sau să obții un loc de muncă în străinătate, susținerea acestui examen te va ajuta să-ți atingi obiectivul. Conform British Council, peste 9.000 de organizații din întreaga lume acceptă testul IELTS, printre care instituții academice, guvernamentale și angajatori. IELTS este singurul test de limba engleză acceptat pentru emigrare în toate țările vorbitoare de limba engleză.

Cum funcționează acest examen?
Examenul este organizat în România de British Council și are loc periodic în cinci locații din țară, la date fixe. Pentru a-ți asigura un loc la o anumită sesiune, recomandarea este să te înscrii cu minim cinci săptămâni înainte de data testului. Tot atunci, va trebui să optezi pentru versiunea de examen potrivită pentru tine, IELTS Academic sau IELTS General Training, în funcție de obiectivele tale.
Examenul testează cele patru abilități lingvistice – listening, reading, writing și speaking, scorul obținut plasând candidatul pe spectrul A1 – C2.

Cum se desfășoară cursul pregătitor IELTS la IH?
Pe durata cursului vei beneficia de o pregătire intensivă, prin care te vei familiariza cu structura examenului, exersând cerințele specifice modulelor Academic și General Training și dezvoltându-ți abilitățile de limba engleză necesare pentru parcurgerea cu succes a celor patru probe ale examenului.
Profesori experimentați te vor evalua continuu, oferindu-ți feedback personalizat și strategii de abordare a cerințelor examenului. Suportul de curs este gratuit, iar personalul administrativ te va asista cu înscrierea la examen.
Frecvența: 2 ședințe / săptămână
Bonus: 2 simulări complete de examen.

Cum pot să mă încriu la curs?
Programează-te la o testare inițială pentru a-ți evalua nivelul de engleză generală. Pentru detalii legate de înscriere, contactează-ne telefonic, pe adresa de email office @ ihtm.ro sau pe Facebook.

Filtre

Tip curs: Cursuri de limba engleza