Timisoara

Daca e joi, avem handbal si futsal

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
425

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Primele ligi de handbal si futsal au programate cate o etapa intermediara in acest mijloc de saptamana. Astfel, echipa europeana de handbal SCM Poli Timisoara este obligata sa castige acasa, contra ultimei clasate, Fagaras, in timp ce vicecampionii d ela futsal trebuie sa faca acelasi lucru in derbiul Banatului, de la Resita.
Întâlnirea Politehnicii Timişoara cu ultima clasată CSM Făgăraş e privită prudent de reprezentanţii alb-violeţilor, care promit să se concentreze şi să rezolve problema învingătoarei.
Secundul Atilla Horvath consideră meciul de joi, 10 noiembrie, drept unul „destul de periculos, pentru că nu vom da şansa băieţilor să se relaxeze prea mult. Am încărcat fizic suficient de mult, pentru a avea tonus de competiţie până în luna decembrie. Sper ca pe fondul acestei pregătiri să obţinem un succes concludent cu echipa din Făgăraş, pentru ca apoi să ne gândim la partida de la Reşiţa şi apoi meciul cu slovenii din Cupa EHF”.
Jocul SCM Politehnica - CSM Făgăraş face parte din etapa a 11-a a Ligii Naţionale şi e programat joi, 10 noiembrie, la ora 18, la sala „Constantin Jude”.
Informatica Timisoara, care a inceput campionatul cu doua esceuri, dar apoi a avut o serie pozitiva care a adus-o pana pe locul 3, va juca tot d ela ora 18, pe terenul Muncitorului Resita.