Timisoara

Daca iti doresti sa devii INSTRUCTOR SPORTIV, acum este sansa ta

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
304

Voteaza & Distribuie

Descriere

Programul de formare profesionala pentru INSTRUCTOR SPORTIV este un curs de specializare care se adreseaza persoanelor care practica sau au practicat un sport de performanta, avand ca finalitate dobandirea unor competente si abilitati specifice precum: comunicare eficientă, capacitatea de a răspunde în mod adecvat unor cereri, experiență în domeniul practicării sportului de performanță/masă, precum si a unor competente profesionale, cum ar fi: menţinerea igienei personale şi a formei fizice generale, aplicarea NSSM şi în domeniul situaţiilor de urgenţă, organizarea activităţii proprii, gestionarea informaţiilor, pregătirea activităţii de instruire, instruirea sportivilor, evaluarea nivelului de performanţă a sportivilor participanţi la procesul de instruire, pregatirea specifică ramurii de sport.
Cursul este organizat de Centrul Român de Studii Sportiv-Educaționale în colaborare cu Centrul Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor.
Detalii legate de curs:
Cursul se va desfasura la Bucuresti, in perioada 02.03 - 10.03.2015
Participantii vor avea la dispozitie o perioada de doua saptamani pentru realizarea proiectului final.
Examenul de absolvire va avea loc la data de 14.03.2015
Proiectul va fi predat in forma electronica si in forma fizica (printat si legat cf. Unui model prezentat in cadrul cursului) cu doua zile inainte de examenul final.
Cursurile vor cuprinde ore de teorie si aplicatii practice, intervalul orar de desfasurare este 09:00 – 13:00 (cursuri teoretice), si 13:30 – 17:30 (cursuri practice si redactare proiect de absolvire) pe durata a 9 zile consecutive.
Cursurile teoretice se vor desfasura la sala de cursuri a Centrului Național de Formare și Perfecționare a Antrenorilor, Bdul. Basarabia Nr. 37-39, Sector 2, Bucuresti.
Cursurile practice se vor desfasura la baza sportiva din cadrul Complexului Sportiv Național “Lia Manoliu”.
Examenul final consta in:
Susţinerea unui test grilă (verificarea cunoştinţelor teoretice acumulate) şi a unui proiect ce va fi predat atât în format electronic (CD sau DVD ) cât şi printat şi legat cu cel puţin două zile înainte de examenul final (12.03.2015).
Sistemul de apreciere
Notele se acordă de la 1 la 10.
Notele minime de promovare a probelor de examen sunt:
Pentru testul grilă nota de promovare este 5.
Pentru susţinerea proiectului nota de promovare este 7.
Media generală pentru absolvirea cursului de formare pentru ocupaţia de Instructor Sportiv rezultă din media aritmetică a notelor obţinute la testul grilă şi susţinerea proiectului.
Informatii suplimentare pe www.crsse.ro si www.cnfpa-sna.ro

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro