Timisoara

Dasaint Events

Dasaint Events

Detalii

Adresa
Timisoara
Telefon
0723288927, 0753539326
Web
http://dasaintevents.ro
Categorie
Sonorizare evenimente
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1246

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dasaint Events Timisoara - sonorizare si organizare evenimente

Suntem aici pentru ca Dumneavoastra sa va simtiti bine! Suntem aici sa va facem clipele minunate! Intr-o perioada in care lucrurile nu merg prea bine in tara si in lume, DaSaint Events incearca sa va faca sa uitati de monotonie si sa incercati pastila de distractie!
Suntem prin mai multe cluburi din Timisoara, avem petreceri in cateva puburi si urmeaza alte locatii de distractie marca DaSaint Events. Insa nu suntem prezenti doar prin cluburi, avem “girul” si toate cele necesare pentru a duce la capat intr-un mod profesionist orice tip de eveniment, de la nunta, botez, pana la pensionare, lansare de brand, petreceri de corporatii, orice!
Suntem mandri ca am reusit sa formam o echipa de profesionisti, cu o relevanta experienta in tot ceea ce inseamna evenimente, fiecare lucreaza foarte bine pe “felia” sa, astfel incat totul sa fie organizat asa cum trebuie. Dupa indelungi studii am selectionat dj-ii, fotografii, cameramanii pe care i-am considerat cei mai potriviti si mai buni pentru ceea ce dorim noi a fi.
Suntem seriosi, profesionisti si asta e tot ceea ce conteaza. Nu dorim sa spunem ca suntem cei mai buni, cei mai capabili, cei mai … Dorim sa lasam in urma noastra evenimente pe care Dumneavoastra, beneficiarul, sa le tineti minte mult timp de acum incolo, sa fiti bucurosi de alegerea facuta si sa nu va para rau ca ne-ati ales. Pana acum ne-a iesit! Asa ca pentru noi, faptele vorbesc.
Suntem la dispozitia Dumneavoastra si asteptam propunerile pentru orice fel de evenimente. Pentru cluburi, avem idei inovatoare de petreceri, pentru fiecare tip de club / pub in parte, de la cele mai mici la cele mai mari. Pentru nunti, botezuri, petreceri de corporatii aducem tot ceea ce e nevoie, de la suflet pana la echipament profesional si oamenii cei mai chibzuiti, iscusiti!

Filtre

Tip eveniment: Evenimente personalizate, Sonorizare