Timisoara

Daydreaming with Blond:ish @ Casa Baraj Valiug

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 1 an si 4 zile
Vizualizari
189

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ponton Casa Baraj transformă visele în realitate, cu multă muzică bună și oameni cool. Oaza din Văliug realizează petreceri în timpul zilei ce transced, de multe ori, atmosfera insulei Ibiza.

Duminică, 18 iunie, Day Dreaming ajunge la Casa Baraj, iar istoria acestor evenimente mult așteptate este rescrisă. Urmărind să provoace la experiența Untold Festival, evenimentul aduce la pupitru proiectul Blond:ish, alături de clujeanul Marwan. Cele două DJ-ițe sunt obișnuite cu publicul din România, însă își semnează premiera în locația din stațiunea Crivaia. Anastascia și Vivie-Ann mixează împreună de mai bine de 10 ani, iar seturile lor sunt descrise precum niște călătorii electronice de legendă, cu influențe psihedelice și spirituale. După ce au mixat 4 ani la rând la vestitul Burning Man, fetele vin să cutremure pontonul, cu soarele pe cer.

Cu un drink rece în mână, cu ochelarii de soare pe ochi, cu pașii de dans la tine și cu muzica acestui duo dinamic, Day Dreaming se anunță a fi cea mai frumoasă duminică a întregii veri. Evenimentul este cu atât mai important cu cât precede deschiderea oficială a sezonului de vară la Casa Baraj, ce are loc sâmbătă, 17 iunie, de la ora 23. Leagă o noapte întreagă de dans sub stele cu o zi plină de vise incredibil de reale.