Timisoara

De ce ai nevoie de un service auto de calitate

De ce ai nevoie de un service auto de calitate

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 ani si 3 saptamani
Vizualizari
632

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Daca te pregatesti pentru Inspectia Tehnica Periodica - ITP a masinii sau poate a venit momentul acela neplacut in care au aparut defectiuni, te indrum spre Auto Almira - service auto de incredere si de calitate, cu preturi acesibile pentru toate serviciile oferite. Dar cum alegi din atatea oferte care exista pe piata? La ce să fim atenţi atunci când alegem un service auto? La preţuri, la cât de departe se află de locuinţa noastră sau la profesionalismul cu care lucrează angajaţii?

Un aspect destul de important este si daca un service auto are un pachet cat mai mare de servicii. Adica pe langa serviciile de mecanica si electrica iti mai poate efectua si operatii de vopsitorie, piese de schimb, geometrie 3D sau de ce nu chiar si hotel pentru anvelopele dumneavoastra.

Un service bun are o sala de asteptare cu vedere spre masina de unde clientul poate urmari cum se lucreaza la autoturismul sau. In caz de neclaritati, angajatii servicelui auto trebuie sa-i raspunda la toate intrebarile si sa-ti prezinte cu toata transparenta modul de lucru si problemele pe care le are masina ta.

Daca vrei sa te bucuri de o reparatie ca la carte, asigura-te de faptul ca la masina ta vor lucra mecanici profesionisti. Mecanicii profesionisti se recunosc dupa solutiile si sugestiile cu care vin in ajutorul clientului. Dupa terminarea reparatiilor mecanicul auto care a lucrat la masina trebuie sa va prezinte piesele defecte sau uzate pe care le-a inlocuit si sa explice ce anume s-a defectat.