Timisoara

Debut cu un singur gand: AURUL

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 4 zile
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
272

Voteaza & Distribuie

Descriere

La finalul acestei săptămâni, Agroland porneste la drum în Campionatul Național de junioare, cu un obiectiv clar: titlul național! La această categorie, UVT Agroland Timișoara este vicecampioană națională și dispune de o grupă puternică și omogenă, de care se ocupă antrenorul Bogdan Paul, fostul selecționer al naționalei de senioare a României. Echipa de junioare s-a întărit în vară cu Bianca Pașca, de la CSU Medicina Târgu Mureș, pentru postul de ridicător.
„Este o provocare să revin ca antrenor în întrecerea juvenilă. Am mai fost și la lotul național de junioare, dar nu pentru o perioadă de un an. Pot să spun că avem un colectiv frumos, care merită să facă pasul către marea performanță. Experiența mea la nivelul de senioare mă recomandă să le îndrum pe fete să facă pașii corecți pe acest drum”, a precizat antrenorul Bogdan Paul.
Tehnicianul formației banatene este mulțumit de lotul pe care l-a găsit la Timișoara și de modul în care s-au desfășurat antrenamentele în ultimele trei săptămâni.
„Fetele promit mult și au evoluat constant în această perioadă. Au început să înțeleagă ce îmi doresc de la ele. Este foarte important că s-au pus la punct la capitolul pregătire fizică, au lucrat foarte bine cu profesorul Tiberiu Puta. Din punctul meu de vedere, sigur că ne batem la titlu, nu știu acum dacă vom și realiza acest lucru. Este un nivel de vârstă pe care nu îl cunosc foarte bine. Fetele trebuie să îți propună obiective înalte și trebuie să își dorească să devină campioane.”, a conchis Bogdan Paul.
Echipa de junioare a clubului timisorean a fost repartizată în Grupa G a Campionatului Național, alături de CSS Bega Timișoara, Westar Arad, Era Sport Oradea și CSS Ștei (BH).
Fetele noastre vor debuta în noul sezon pe teren propriu, duminică, ora 12:00, la sala Facultății de Educație Fizică și Sport, în compania formației Era Sport Oradea.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro