Timisoara

Debut incredibil pentru handbalisti in campionat! Victorie mare la... MARE

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
311

Voteaza & Distribuie

Descriere

Liga Zimbrilor asa cum este denumita in acest sezon campionatul de handbal masculin a debutat furtunos, cu un succes al echipei SCM Poli Timişoara pe terenul echipei HC Dobrogea Sud Constanţa, scor 26-25. Bănăţenii şi-au jucat cu ardoare şansele şi au dat lovitura într-un final de meci în care au fost mai proaspeţi, reuşind să refacă un handicap de 3 goluri la jumătatea reprizei a doua, de la 18-21. A fost o victorie a colectivului unit si al unui portar aflat intr-o forma senzationala.
Portarul macedonean Zlatko Daskalovski a fost omul meciului, el reuşind să aducă Timişoarei toate cele trei puncte, după ce a parat o aruncare a lui Laurenţiu Toma la ultima fază a jocului.
Jocul Dobrogea Sud – Poli a fost pasionant, dar şi tensionat în acelaşi timp. Arbitrii Din şi Dinu au arătat nu mai puţin de 17 eliminări (scor 6-11!!), dar şi trei cartonaşe roşii: Nikolic, respectiv Milosevic şi Santeiu. Chiar si asa, banatenii au dat dovata de maturitate si spirit de sacrificiu debutand cu dreptul in noul sezon, pe un teren teoretic inaccesibil!
Marcatori Timişoara: Lasica – 5, Marjanovic – 4, Simovic – 4, Lazarov – 4, Santeiu 3, Milosevic – 2, Ştefan – 2, Pejovic – 1, Furak – 1.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro