Timisoara

Degustare de ciocolata

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
54

Voteaza & Distribuie

Descriere

Hadeți să degustăm împreună unele dintre cele mai medaliate tablete de ciocolată din SUA la AMBASADA în 12 noiembrie (luni), între orele 18:30 și 20:30.

Sunt sortimentele de ciocolată bean-to-bar artizanale de care noi, Diana și Nicola, ne bucurăm cel mai mult să le savurăm în timpul nostru liber, atunci când reușim să le aducem în țară.

Vom degusta următoarele sortimente de ciocolată de la Fruition Chocolate și Amano Artisan Chocolate:

Brown Butter Milk Chocolate 43% (Argint *ICA Americas 2018, Argint **ICA World 2017)
Untul rumenit de la ferma de lactate Ronybrook conferă note pătrunzătoare de caramel interpretării noastră de ciocolată clasică cu lapte.
(https://www.fruitionchocolateworks.com/products/brown-butter-milk-chocolate-bar)

Dark Milk with Flor de Sal 56% (Bronz **ICA World 2017)
La intersecția dintre lapte și cacao, aromele aceastei ciocolate sunt accentuate de sarea blândă peruviană.
(https://www.fruitionchocolateworks.com/products/dark-milk-with-flor-de-sal-chocolate-bar)

Marañón Canyon Dark Milk 68% (Bronz **ICA World 2017)
O ciocolată neagră cu lapte (dark-milk) intensă realizată doar din cacao Nacional din regiunea canionulul Marañón din Peru.
(https://www.fruitionchocolateworks.com/products/maranonmilk)

Wild Bolivia Dark 74% (Argint *ICA Americas 2018, ICA Country Gold USA 2018, Bronz **ICA World 2017)
Ciocolată neagră realizată din boabe de cacao din soiul de cacao sălbatic și rar Beniano din regiunea râului Beni din Bolivia.
(https://www.fruitionchocolateworks.com/products/wild-bolivian-dark-74-limited-release)

Dos Rios 70% (Argint **ICA World 2017)
Ciocolată neagră cu o aromă foarte delicată, dar bogată, cu note frumoase de bergamotă, afine și lavandă. Acestea sunt aromele naturale ale soiului de cacao folosit în realizarea acestei ciocolate.
(http://shop.amanochocolate.com/dos-rios-bar/)

Raspberry Rose 55% (Argint *ICA Americas 2018, Aur **ICA World 2017)
Ciocolată neagră bogată facută din boabe de cacao ecuadoriene, cu note intense de zmeură urmate de note fructate și florale de trandafir. Elementele crocante îi dau o notă suplimentară de savoare.
(http://shop.amanochocolate.com/raspberry-rose-bar/)

Rezervarea este obligatorie deoarece numărul de locuri în sală este limitat.
Participarea este 70 de lei de persoană.
Pentru a-ți rezerva un loc, trimite-ne numele tău și numărul de locuri dorit via e-mail la adresa nicola@chocomanifesto.ro sau via SMS la numărul 0727-979.007.

Noi, Diana Șecman și Nicolae Velciov, organizatorii acestui atelier, suntem primii români degustători certificați de ciocolată „Level 2 Certified Tasters” ai ***International Institute of Cacao and Chocolate Tasting și evaluatori oficiali în cadrul competiției International Chocolate Awards.