Timisoara

Dek

Dek Timisoara

Detalii

Adresa
Timișoara, Calea Aradului, nr. 109
Telefon
0356/819101, 0729010353, 0745552371
Fax
0356/819101
Web
www.dekrentacar.ro
Categorie
Inchirieri masini / Rent a car
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
1793

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dek din Timisoara vă oferă servicii profesionale de închirieri autoturisme pe tot, la preţuri fără concurenţă şi la cele mai avantajoase condiţii. Principalul nostru atuu este seriozitatea şi flexibilitatea!
Parcul de maşini este constituit din autoturisme noi, întreţinute conform prescripţiilor producătorilor. Personalul nostru specializat realizează o verificare minuţioasă a autoturismului.
Datorita faptului că suntem o companie independentă, suntem foarte flexibili în ceea ce priveşte negocierea termenilor unei închirieri si a preţurilor. Pentru noi, saptămîna are 7 zile lucrătoare şi nu există client pe care sa nu îl putem servi.
Serviciul este disponibil 24/24 ore.
Motivaţia noastră de bază este sa ne impunem pe piata închirieilor auto prin profesionalism şi servicii de o calitate ireproşabilă. Bunul nostru renume depinde în mod direct de aspectul şi buna funcţionare a automobilelor pe care le oferim spre închiriere.
De aceea, acordăm maximă atenţie întreţinerii parcului nostru auto. Când inchiriaţi un automobil de la noi, ştiţi că îl veţi primi în cea mai bună stare de funcţionare şi cu toate dotările suplimentare.
În Timişoara noi ne-am impus datorită calităţii serviciilor noastre, şi astfel persoanele de afaceri din Timişoara şi din străinătate care au folosit maşinile DEK RENT-A-CAR ne-au recomandat şi au revenit cu plăcere ori de câte ori s-a vrut o maşină de închiriat în Timişoara sau în România.

Orar

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Filtre

Facilitati: Inchiriere sofer, Inchirieri microbuze, Inchirieri pt. Romania
Marca: Seat, Volkswagen
Program functionare: Sambata, Duminica, Non stop
Zone din Timisoara: Aradului Vest