Timisoara

Deplasare in Norvegia, dupa victoria de la Satu Mare

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 2 saptamani
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
256

Voteaza & Distribuie

Descriere

Handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara s-au întors repede din deplasarea de campionat de la Satu Mare, deoarece programul până la următorul meci oficial este extrem de comprimat. Bănățenii au facut acasa o ședință de recuperare, după care vineri dimineața, 7 octombrie, vor pleca foarte devreme spre Norvegia, pentru partida tur cu Arendal din preliminariile Cupei EHF, mansa secunda.
Antrenorul Pero Milosevic s-a declarat bucuros de obținerea celor trei puncte, la Satu Mare, chiar dacă alb-violeții au fost conduși. "E o victorie importantă, care vine după o perioadă în care am adunat puncte puține. Băieții n-au făcut un meci prea reușit, dar în ultimele 5 minute s-au mobilizat și au câștigat. Savic a apărat ultima aruncare de la 7 metri a adversarilor și a întors norocul și pentru noi. Îmi aduc aminte de meciul cu Dinamo, când am jucat bine, dar am pierdut... acum a fost invers. Ma îngrijorează eliminările primite în final, lucru care ne-ar priva de câțiva băieți în meciurile cu Turda și la CSM București", a spus Milosevic.
Tehnicianul muntenegrean l-a anunțat incert pe Zlatko Daskaloski pentru jocul din Norvegia. Portarul bănățenilor a fost accidentat în ultimele zile, dar ar putea reveni în jocul de la Arendal, pentru că face deplasarea. "Nordicii au jocul lor tipic, cu manevrarea rapidă a mingii și cu contraatacurile rapide. De aceea, vom încerca o posesie prelungită și vom combina cu răbdare. Am experiențe de joc contra scandinavilor și sper să îi putem ține bine pe pivotul și coordonatorul lor. Antrenamentele noastre s-au axat și pe o apărare mai solidă. Vom mai face vizionare pentru a le înțelege jocul. Trebuie să ne deblocăm psihic și să primim încredere", a adăugat Pero în ziua dinaintea plecării.
Meciul cu ØIF Arendal se joacă în Kristiansand, Norvegia, sâmbătă, 8 octombrie, la ora locală 16:00 (ora 17:00, ora României) și nu este televizat.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro