Timisoara

Dermapen

Dermapen

Detalii

Categorie
Tratamente - Operatii
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Apartine de
Centrul Medical Dr. Zaharia
Vizualizari
895

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dermapen

Dermapen este un dispozitiv medical prevazut cu un numar de ace fine care patrund in tegument pe o adancime si cu o frecventa reglabile.

Desi pare un tratament invaziv, utilizarea cremelor anestezice asigura un confort bun impotriva durerii. Acele patrund perpendicular pe suprafata tegumentului realizand o leziune minima, pe o adancime intre 0,5 si 2,5 mm. Nivelul penetrabilitatii se alege in funtie de zona tratata si de calitatea tegumentului.
Un tratament eficient presupune patrunderea cel putin pana in dermul papilar, acolo unde se gaseste reteaua vasculara a pielii. De aceea in timpul procedurii pot aparea zone care sangereaza usor. Tegumentul fetei are insa o capacitate de vindecare excelenta si efecte locale imediate, desi impresionante, se estompeaza dupa maxim doua zile. Insa beneficiile aduse cu dermapen sunt comparabile cu cele ale unor terapii mult mai agresive si care necesita o perioada de vindecare mai mare (cum ar fi laserul) in timp ce costurile sunt mai mici in cazul dermapen.
Se utilizeaza in: cicatrici si pete dupa acne, dupa varicela, dupa arsura, post traumatice, vergeturi, rejuvenare, pori dilatati.

Filtre

Tip: Tratamente