Timisoara

Deschiderea oficiala a anului scolar la scoala ortodoxa

Deschiderea oficiala a anului scolar la scoala ortodoxa

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
839

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Școala Gimnazială “Sf. Antim Ivireanul” și Grădinița ”Troița” Vă invită să participați marți, 15 septembrie, începând cu orele 15:30, la deschiderea oficială a anului școlar 2015-2016, la sediul unităților școlare aflat pe bv. Liviu Rebreanu nr.35 (intrarea de pe str.Eneas).

Avem cinstea de a-L avea alături de noi pe Preasfințitul Părinte Paisie Lugojanul, Episcop vicar al Arhiepiscopei Timișoarei, care va oficia Te Deumul prilejuit de acest moment.

Școala și grădinița ortodoxă sunt unități școlare în care copiii sunt apreciați pentru talentul și individualitatea fiecăruia, învață iubirea aproapelui, valorile tradiționale românești, jocul în natură, creativitatea, îndemânarea și bucuria de a trăi; sunt doar câteva din dezideratele acestui proiect.

Cu emoții în suflet și dorință de cunoaștere, cu aspirații de viitor și cu gândul la meserii visate, copiii se pregătesc să treacă pragul unei alte etape de viață. Pentru unii, este primul an de școală și sunt nerăbdători să descopere noul din viața lor. Alături de părinți, frați sau bunici, frumos îmbrăcați și cu buchete de flori în brațe, sunt gata să mai pășească o treaptă. Le urăm mult succes, perseverență și realizări pe măsură!