Timisoara

Design in the Age of Intelligence by Flex

Detalii

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 12 luni si 12 ore
Vizualizari
195

Voteaza & Distribuie

Descriere

Avem plăcerea să vă invităm la conferința de presă desfășurată cu ocazia deschiderii evenimentului Design in the Age of Intelligence, organizat de compania Flex, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Timișoara.

La conferința de presă de vineri, 20 octombrie, de la ora 10.00, din Sala Polivalentă a Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara (bvd. Vasile Pârvan nr. 2b), vor lua cuvântul:

  • Michele Monico – Vice President Flex, Design & Engineering
  • Adrian Dumbravă – Plant Manager Flex România
  • Prof.univ.dr.ing Marius Oteșteanu – Prorector Universitatea Politehnica Timișoara.

În cadrul conferinței de presă, cei trei invitați vor oferi informații despre:

  • Importanța Flex România în rețeaua globală a companiei;
  • Planurile de extindere a departamentului de Cercetare și Dezvoltare din Timișoara;
  • Proiectele de colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara;
  • Intenția companiei de a susține proiecte academice de cercetare;
  • Proiectele de responsabilitate socială pe care Flex le are în Timișoara.

Conferința de presă de la Timișoara este un preambul pentru evenimentul Design in the Age of Intelligence by Flex, care cuprinde o zi dedicată comunității academice (20 octombrie a.c.) și una dedicată tuturor timișorenilor (21 octombrie a.c.).
Vineri, echipa Flex se va întâlni cu studenții la ora 12:00, în Auditorium, iar de la 18:30, cadrele didactice din UPT sunt așteptate cu un program surpriză. Sâmbătă, în Centrul de conferințe al UPT, în intervalul 10.00 – 18.00, timișorenii sunt invitați să descopere tehnologii, să participe la ateliere de creativitate și să îl cunoască pe Titan – The Robot, un robot gigant VIP care știe să danseze, să râdă și să interacționeze cu publicul.
###

Compania Flex, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața internațională în domeniul tehnologiei și producției de echipamente, intenționează ca în anii următori să investească în dezvoltarea departamentului de cercetare și inovare de la Timișoara. Rezultatele excelente ale echipei locale în proiectele globale arată potențialul deosebit al resurselor umane din România și din vestul țării, astfel că Flex dorește să dezvolte parteneriatele de formare a tinerilor cu instituțiile de învățământ.