Timisoara

Diplome pentru participanţi


Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Apartine de
TVT 89
Vizualizari
32

Voteaza & Distribuie

DescriereCe-a de-a doua ediţie a expoziţiei internaţionale FestAgrAlim s-a încheiat cu o festivitate de premiere a firmelor participante. Pe lângă diplomele de participare, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, gazda expoziţiei, a oferit şi două diplome de excelenţă firmelor cu tradiţie din industria agricolă.

Ediţia a doua a expoziţiei internaţionale FestAgrAlim a reunit peste 30 de antreprenori, inovatori şi cercetători din sectorul agro-alimentar. Manifestarea s-a întins pe o perioadă de trei zile şi a fost găzduită de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş care a ţinut să premieze participanţii la finalul evenimentului. Expozanţii au primit diplome de participare, de merit, dar şi de excelenţă, capitol la care s-au evidenţiat două firme, ambele cu peste 10 ani de vechime în domeniul agro-alimentar.

„Ne bucurăm că am putut găzdui o nouă ediţie în care s-au îmbinat ştiinţa, practica şi arta în agricultură. Am avut firme din diferite ramuri ale industriei agro-alimentare, iar anul viitor sperăm că vor fi mai multe.” Florica Chiriţă, director CRAFT

Ediţia viitoare se anunţă una cu şi mai mulţi participanţi atât din ţară, cât şi din străinătate. Nu mai puţin de 10 firme din Croaţia şi-au manifestat deja intenţia de a fi prezente la FestAgrAlim 2014.

Lavinia ZsolleiTaguri:


Sursa informatii: tvt89.bridgeman.ro