Timisoara

Divinul Feminin - Expozitie colectiva de pictura II, ArtisanArt

Divinul Feminin - Expozitie colectiva de pictura II, ArtisanArt

Detalii

Web
www.artisanart.ro
Social links
Categorie
Expozitii
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
212

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ți-am pregătit un nou eveniment inedit la Timișoara, chiar în luna dedicată FEMEII. Revenim cu a II-a ediție a Expoziției Colective de Pictură - ArtisanArt, în care am selectat și adunat laolaltă artiști plastici extrem de talentați și pasionați, atât din Timișoara, cât și din alte orașe ale țării.

Dar din DAR se face RAI! Iar noi vrem sa dăruim acestor tineri ARIPI să zboare și să-și îndeplinească visele! Într-o atmosferă elegantă și în compania unor acorduri fine de pian, vom servi un vin de calitate, vom socializa și vom admira lucrările expuse, a căror temă este Divinul Feminin. Energia feminină este energia de Acasă. Este energia Sursei Primare, Lumina curgătoare, existenţa pură. Este energia care nu a fost încă manifestată, aspectul lăuntric al lucrurilor.

Evenimentul are și un caracter caritabil, dorind să susțină orele de terapie pentru copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist, din Timișoara. Deasemenea, inimile mari, prezente la expoziție, pot dona o sumă minimă către aceeași cauză, fiind automat înscriși la tombola serii, pentru care am pregătit câteva premii surpriză.

Te invităm, așadar, la o seară cu adevărat magică, în care ți-am pregătit multe surprize frumoase, la Spirit Cafe (str. Mercy, nr. 3, Piața Unirii, Timișoara), începând cu ora 18:00.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!
DONAȚIA minimă pentru participarea la tombola cu premii: 20 LEI
Event KIDS FRIENDLY!

Despre brandul ArtisanArt și despre artistul plastic Gina Dragomir puteți afla mai multe de aici: www.artisanart.ro