Timisoara

Dj Rynno & Sylvia, cadoul muzical oferit de Iulius Mall de ziua indragostitilor

Dj Rynno & Sylvia, cadoul muzical oferit de Iulius Mall de ziua indragostitilor

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
815

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 14 februarie 201416-20

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

DJ RYNNO & SYLVIA, CADOUL MUZICAL OFERIT DE IULIUS MALL DE ZIUA
ÎNDRĂGOSTIȚILOR

Vineri, 14 februarie 2014, romantismul va pluti în aer la IULIUS MALL, locul unde iubirea va fi sărbătorită cu muzică bună, multe surprize şi premii tentante.
Un sejur la Barcelona şi trei sesiuni foto profesionale de cuplu, căsătorii pentru o zi, concursuri cu premii şi concerte Box Office şi DJ Rynno & Sylvia sunt momentele speciale pregătite de IULIUS MALL cu ocazia Valentine’s Day.
Îndrăgostiții care doresc să îşi declare iubire eternă şi vor să experimenteze o zi de mariaj sunt aşteptați la „Biroul Stării Civile” de la parterul mall-ului, în zona Mango, între orele 16.00 – 21.00, unde vor primi un certificat care le va atesta „căsătoria de probă”. În plus, amorezii pot pleca de la IULIUS MALL cu amintiri deosebite, dacă se vor fotografia la insula „Love Shooting Corner”, de pe demisol, în zona magazinului Splend’Or.
De la ora 17.30, la scena de pe demisol, în zona Poema, se va da startul concursurilor hazlii pentru iubăreţi, iar de la ora 18.00, trupa Box Office va cânta cele mai frumoase melodii de dragoste. Atmosfera va fi completată de DJ Rynno & Sylvia, iar la ora 20.00, un client „îndrăgostit” va fi premiat pentru cumpărăturile făcute, prin tragere la sorți, cu un sejur în doi la Barcelona. În plus, alți trei clienți vor câştiga sesiuni foto profesionale, de cuplu.
Toți îndrăgostiţii de shopping sunt aşteptați la IULIUS MALL să îşi celebreze iubirea!

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta