Timisoara

DJ set cu Daddy G (Massive Attack), la Timisoara

DJ set cu Daddy G (Massive Attack), la Timisoara

Detalii petrecere/concert

Social links
Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Apartine de
Hotel Senator
Vizualizari
761

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 28 februarie 201422.00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

THE FRESH prezintă:

DADDY G (MASSIVE ATTACK) dj set

Mighty Boogie
K-Lu
Deeproots

The Fresh ajunge în premieră la Timișoara în această iarnă, alături de Daddy G, jumătatea duo-ului Massive Attack și membrul fondator al acesteia. El propune timișorenilor un show deosebit, al cărui sound ”Bristol” va împresura o locație inedită pe 28 Februarie.

Sala Expovest a hotelului Senator (Calea Lugojului nr. 7) va fi gazda evenimentului ce pune la dispoziție un decor special amenajat pentru o seară alături de faimosul producător britanic. Daddy G a lucrat de-a lungul bogatei sale cariere alături de nume proeminente ca Tricky, Bjork și Madonna, fiind nominalizat și la premiile Grammy.

Artistul este cel care a înființat o trupă care a revoluţionat trip-hopul, cu release-uri ca “Any Love”, urmat de “Blue Lines”, “Unfinished Sympathy” și ”Teardrops”.

Line-up-ul evenimentului este completat de nota locală oferită de artiștii K-Lu și MightyBoogie, iar din București va ajunge Deeproots să însuflețească seara.

Evenimentul va începe la ora 22:00, iar intrarea va costa 20 de Lei înainte de ora 24:00 și 30 de lei după aceea. Pentru a facilita transportul la locatie, va fi pus la dispoziție un autobus care va pleca din jumatate în jumutate de ora începand cu ora 22:00 de la Punctele Cardinale spre locație.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta