Timisoara

DM Drogerie Markt

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Aristide Demetriade, nr. 1
Categorie
Drogherii (magazine)
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
418

Voteaza & Distribuie

Descriere

dm drogerie markt a deschis un magazin la parterul primei clădiri de birouri din ansamblul Openville Timişoara

Joi, 8 decembrie 2016, la parterul clădirii de birouri clasa A United Business Center 2 (UBC 2) din ansamblul Openville Timişoara, dezvoltat de grupul IULIUS, a fost deschis un magazin al retailerului german dm drogerie markt.

Cu o suprafaţă de aproximativ 390 mp, dm drogerie markt oferă o gamă extinsă de produse dedicate frumuseţii, îngrijirii copiilor, articole de igienă şi întreţinere a casei, precum şi alimente bio şi produse care ajută la menţinerea sănătăţii. În reţeaua naţională IULIUS, dm drogerie markt mai este prezent la Palas Mall Iaşi, Iulius Mall Iaşi şi Iulius Mall Suceava.

Aceasta este cea de-a doua inaugurare a unui operator de servicii în clădirea UBC 2, după cea a policlinicii REGINA MARIA. UBC 2 are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp şi a fost concepută să asigure o sinergie între componenta office și cea de retail, astfel încât persoanele care vor lucra aici vor beneficia de o gamă extinsă de servicii şi facilităţi. Printre companiile care au contractat spaţii în UBC 2 se numără Ness Software Engineering Services şi Autoliv România.

Despre dm drogerie markt

dm drogerie markt reprezintă unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine specializate în beauty, wellness, baby şi uz casnic şi a adus în România o gamă proprie de produse de calitate (Balea, babylove, Sundance etc.).

În România, dm drogerie markt are magazine deschise în oraşe precum: Timişoara, Iaşi, Bucureşti, Cluj-Napoca, Galaţi, Braşov, Constanţa, Sibiu şi altele.

Orar

Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Filtre

Localitate: Timisoara
Program extra: Sambata, Duminica
Zone din Timisoara: Tipografilor