Timisoara

Documentarul „Flavours of Romania” (Aromele Romaniei)

Detalii film

Categorie
Filme la cinematografe
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
221

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 4 mai 201821:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare film


Timișoara, descoperită în noul documentar realizat de Charlie Ottley


Parte a documentarului „Flavours of Romania” (Aromele României), episodul dedicat regiunii Banatului şi Crişanei va fi proiectat vineri, 4 mai 2018, pe ecranul din Piaţa Libertăţii, începând cu ora 21.00, în prezenţa echipei de producţie.
Realizator şi prezentator al seriei de succes "Wild Carpathia", Charlie Ottley ajunge la Timişoara, împreună cu echipa sa, la proiecţia unui nou episod al producţiei intitulată „Flavours of Romania” (Aromele României), dedicat regiunii Banatului şi Crişanei.
Flavours of Romania - Banat si Crisana va include şi o prezentare a istoriei bogate, a tradițiilor orașului Timișoara, mai ales în contextul titlului de viitoare capitală culturală europeană, dar şi imagini uimitoare din timpul ediţiei trecute a festivalului JazzTM. Pe de altă parte, Timişoara este considerată ca fiind un exemplu pentru modul de reabilitare, reconstrucţie şi conservare a patrimoniului.

Noul documentar are opt episoade şi promovează câte o regiune istorică a țării noastre, fiecare având specificul, tradițiile, mâncărurile, oamenii și trecutul propriu. Difuzarea noilor producții a început deja în România, urmând ca acestea să intre în circuitul de difuzare al mai multor televiziuni, precum Travel Channel.

Vineri seară, vă invităm să urmărim împreună, pe ecranul din Piaţa Libertăţii, episodul din „Flavours of Romania” - Banat si Crisana!

Sursa informatii: www.primariatm.ro

Filtre film

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta