Timisoara

Doi in unu de la Suie Paparude - videoclip si piesa de pe viitorul album la Re:FreshTM

Doi in unu de la Suie Paparude - videoclip si piesa de pe viitorul album la Re:FreshTM

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 10 luni
Vizualizari
966

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Doi în unu de la Şuie Paparude - videoclip şi piesă de pe viitorul album la Re:FreshTM

Sâmbătă, 19 octombrie, Re:freshTM, evenimentul adăpostit de hala industrială de pe strada Gh. Lazar, nr.26 (cea în care s-a desfăşurat TM07Base), aduce noutăţi de la legendara trupă românească Şuie Paparude – dezvăluirea unui nou videoclip şi piesă de pe viitorul album.
Şuie Paparude este una dintre primele şi cea mai importantă formaţie de muzică electronică din România - este formată în prezent din Mihai Câmpineanu (Michi), Mihai Dobre (Haute Culture) şi Alexe Marius Andrei (MC Bean).
Piesa de pe mult aşteptatul viitor album urmărește noile evoluții și sunete din muzica electronică contemporană și urbană precum și influențele personale ale unei trupe care după 8 albume reușește în continuare să surprindă și să ridice ştacheta creației autohtone.
Complet animat, clipul este, pe de o parte, inspirat de cultură urbană, party-uri în hale underground, filme cu zombies şi extratereştri, personaje gură-cască/pierdevară/hoinare din faţa blocului şi jocuri video retro si populare moderne. Conceptul şi scenariul acestuia au fost realizate de trupă în colaborare cu Vasile Adnan designer grafic și media timișorean, membru TMBase și Setup, grafician veteran al scenei de muzică timişorene.
Teaser-ul clipului precum si mai multe detalii sunt anunţate pentru începutul săptămânii viitoare (14-20 octombrie)
Re:FreshTM este un eveniment organizat de Setup Venue şi se află la prima ediţie. Alături de cei de la Şuie Paparude vor mai aduce sunete în aparate britanicii de la Sigma şi Gojira&Planet H. Deschiderea o fac Kolapsys & Ivilstrad (Timişoara), iar after-ul îi aparţine lui Bibanu (PNal, Timisoara) cu visuals de la VJs U8 (Setup/TMBase) & Spuchi.
Biletele se pot cumpăra în avans până la data de 17 octombrie, preţul fiind de 25 de lei. Acestea se găsesc la Setup Venue în serile cu eveniment (verificati refresh.setuptm.ro pentru program) precum şi la cafeneaua Friends din piaţa Unirii (Strada Palanca nr. 2). În seara evenimentului acestea vor fi 35 de lei.
Pentru noutăţi urmăriţi http://refresh.setuptm.ro/ şi https://www.facebook.com/events/552024418178855/ .