Timisoara

Dorin Zanfir

Dorin Zanfir

Detalii

Adresa
Timisoara, Piata Aron Cotrus, nr. 2
Telefon
0765214993
Web
http://www.instructorauto-tm.uv.ro/
Categorie
Instructori auto
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
783

Voteaza & Distribuie

Descriere

Instructor auto autorizat pregăteste cursanţi în vederea obţinerii permisului de conducere categoria B. Pregătirea practică este realizată cu mult calm, seriozitate şi profesionalism, transmiţând cursanţilor tainele şoferiei în cele mai mici amănunte.
A găsi un instructor şi o şcoală de şoferi este uşor, a alege este un pic mai greu, dorinţa dumneavoastră fiind aceea de a avea parte de un instructor cu experienţă, calm, serios şi servicii de calitate la preţuri mici. Toate acestea sunt posibile printr-un singur telefon.
Interesul meu este de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, astfel încât cursanţii să fie foarte bine pregătiţi, atât teoretic cât şi practic, pentru a putea obţine permisul de conducere şi să conducă fără emoţii într-un trafic din ce în ce mai aglomerat.
Programarea orelor de conducere se va face de comun acord cu instructorul, în funcţie de programul cursantului. În limita posibilităţilor începerea şi sfârsitul orelor de conducere se vor face în locurile preferate de cursant.

Lucreaza la

Filtre

Categoria: B