Timisoara

Dorintele de Craciun ale 150 de copii nevoiasi, implinite de angajatii din cladirea UBC 2 a ansamblului Openville Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 4 saptamani si 1 zi
Vizualizari
90

Voteaza & Distribuie

Descriere

DORINŢELE DE CRĂCIUN ALE 150 DE COPII NEVOIAŞI, ÎMPLINITE DE ANGAJAŢII DIN CLĂDIREA UBC 2 A ANSAMBLULUI OPENVILLE TIMIŞOARA

În apropierea sărbătorilor de iarnă, persoanele care lucrează în clădirea de birouri United Business Center 2 (UBC 2) a ansamblului Openville Timişoara au demonstrat că au suflet mare, dăruind din inimă cadouri pentru copii mai puţin norocoşi.

În luna decembrie, în UBC 2 s-a desfăşurat campania socială „Bradul Dorințelor”, organizată în parteneriat cu cu Asociaţia Lindenfeld. Campania şi-a propus să aducă zâmbete pe chipurile a 150 de copii din centrele de plasament din Timișoara.

Micuţii au aşternut pe hârtie dorinţele lor de Crăciun şi le-au închis în plicuri, care apoi au împodobit bradul de la recepţia clădirii office. Persoane inimioase din birourile UBC 2 au luat scrisorile şi le-au îndeplinit micuţilor visurile. Ghetuţe, hăinuţe, fulare, mănuşi, căciuliţe, şosete, păpuşi, măşinuţe cu telecomandă şi alte jucării, pluşuri, patine, mingi de fotbal, rechizite, cărţi, dulciuri, patine şi multe altele s-au aflat pe lista de dorinţe a princhindeilor, care s-au transformat în realitate, în prag de sărbători.

Pe 20 decembrie, maşinile încărcate cu daruri frumos împachetate au pornit spre copiii din centrele de plasament din Timişoara.