Timisoara

Dormitorul - un colt confortabil al intregii case

Dormitorul - un colt confortabil al întregii case

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
565

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un dormitor este un loc important pentru noi, în cazul în care dorim să ne încărcăm bateriile cu ajutorul unui somn liniştit, plăcut. Aranjamentele şi accesoriile în această cameră sunt un aspect important de decoraţiuni interioare, alese în funcţie de dimensiunea camerei, de tipul de mobilier şi implicit de sfaturile unui expert în domeniu. O lenjerie de pat de lux pentru un dormitor al regilor este ceea ce se doreşte de către toată lumea. Ca şi noţiuni de bază, alegerea unei lenjerii de pat de lux este destul de uşoară, dacă se respectă unele reguli simple listate în rândurile următoare.

Lenjeria optimă - factori de luat în considerare

Toţi ne dorim o lenjerie de pat care să ne confere lux, doar că este important ca aceasta să fie potrivită pentru patul din dormitor. Selectarea modelelor moderne, cu structuri rafinate şi cu puţin deliciu ochiului înseamnă şi desene sau imprimeuri care să se potrivească cu vârsta, cu dorinţa de modern, de confort şi de relaxare.

Acelaşi model de lenjerie de pat trebuie să se potrivească şi cu stilul de pat, încât în primul rând trebuie să optezi pentru un pat de dimensiuni normale, pentru două persoane, tocmai pentru ca alegerea de viitor să se potrivească şi cu lenjeria de pat. Desigur, selectarea modelului lenjeriei depinde şi de grupul de utilizatori.

În timp ce se planifică selectarea unui dormitor pentru cupluri care se află în concediu şi care îşi doresc puţină linişte şi intimitate chiar şi atunci când sunt într-un hotel, atunci cele mai potrivite lenjerii hotel sunt în culori îndrăzneţe, cum ar fi roşul sau purpuriul. Pentru familiile cu copii, lenjeriile de hotel trebuie să fie în culori luminoase şi fluorescente.

De altfel, indiferent că se optează pentru un dormitor în propria casă sau într-un hotel, unii factori precum culoarea pereţilor, mobilierul şi dimensiunea camerei sunt importanţi în selectarea culorii pentru o lenjerie de pat, care să redea luxul unui somn liniştit. În ceea ce priveşte ţesătura, se optează pentru lenjerii hotel din bumbac, tocmai pentru că sunt bune şi dau o notă de stil şi bun simţ. Se poate lua în considerare şi utilizarea ţesăturilor groovy, pentru un sentiment de modern şi eleganță.

Pentru un pat patrimonial, un pat de lux, numărul de fire ale unei lenjerii contează cel mai mult. Lenjeriile fabricate cu un număr de 400 de fire pe centimetru pătrat sunt cele mai bune, pentru că dau senzaţia de moale şi catifelat. În alegerea senzaţiei de mângâiere a unei lenjerii se ia în considerare 100% confortul. O astfel de ţesătură se potriveşte cu uşurinţă şi în interiorul unei plapume sau al unei feţe de pernă.

De asemenea, pentru a face paturile mai confortabile, trebuie să se selecteze saltelele şi pernele adecvate pentru a se potrivi stilului camerei. Se ştie că dormitorul trebuie să fie o oază de linişte, un colţ de confort, ceea ce face ca pernele să fie luminoase, din materiale ergonomice, tocmai pentru a obţine un somn confortabil şi sănătos. Pernele din spumă sunt mai potrivite pentru cei care preferă să doarmă pe spate, iar în cazul în care se alege un somn pe burtă, atunci o pernă din puf sau pene este mai potrivită, pentru a nu afecta structura tenului şi a pielii. Respectând aceste cerinţe, somnul va fi garantat unul de lux, în propriul colţ confortabil din casă.

Autor

  • E-Advertising
  • +1Partener de afaceri

  • E-Advertising este o firma care ofera servicii de internet marketing, care dezvolta campanii la scara larga, concepute pentru a creste profiturile clientilor. Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp.
  • 0732941354