Timisoara

Dotari complete pentru locuinte eficiente - oferta DiversMarket

Dotări complete pentru locuinţe eficiente - oferta DiversMarket

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 1 luna
Vizualizari
724

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Construieşti o casă, renovezi sau reamenajezi – scopul este mereu acelaşi: se caută confort, siguranţă şi un stil practic. Dotări complete înseamnă atenţie la toate detaliile. Planul de construcţie sau reamenajare trebuie să aibă în vedere numeroase aspecte: suprafaţa totală, spaţiul ocupat de mobilier, amplasarea electrocasnicelor, aranjamente variate de fiecare dată. Un aspect ce nu trebuie însă ignorat, atât pentru partea estetic, cât şi pentru utilitate, este reprezentat de materialele electrice, corpurile de iluminat, prize, întrerupătoare şi tot ceea ce ţine de acestea.

În sprijinul nevoii de confort, siguranţă şi eficienţă vine şi oferta diversmarket.ro. Acesta este un magazin exclusiv online, aliniat perfect cu tendinţa consumatorilor către găsirea soluţiilor în acest mediu, care oferă soluţii complete cu privire la partea electrică.

Un aspect ce necesită atenţie la o renovare îl reprezintă prizele şi întrerupătoarele. DiversMarket începe gama de produse cu această categorie, punând la dispoziţia doritorilor prize Schneider şi întrerupătoare, doze rotunde sau modulare şi chiar şi întrerupătoare automate şi siguranţe.

Corpurile şi sursele de iluminat continuă oferta diversmarket.ro. Acţionate de întrerupătoarele sus-amintite, corpurile de iluminat pot folosi soluţii clasice sau inovatoare – surse de iluminat bazate pe tehnologia led. Conductorii şi cablurile, întreaga parte de conectică este de asemenea acoperită: la DiversMarket pot fi găsite cabluri din aluminiu, cupru sau pentru curenţi slabi cât şi conductori flexibili sau rigizi, adaptabili pentru fiecare situaţie în parte.

Necesarul dotărilor dintr-o locuinţă impune măsuri potrivite, scule şi instrumente potrivite şi pricepere în alegerea lor. Uneori este nevoie şi de automatizări: aparate de măsură şi control, stabilizatoare de tensiune, transformatoare. Acestea nu trebuie să lipsească din dotările unui specialist care se ocupă de instalaţia electrică a unei locuinţe. Cleşti, patenţi, şurubelniţe, instrumente de măsură, de tăiat şi de sertizare devin astfel de dorit şi pot fi găsite de asemenea în oferta DiversMarket.

Colaborând cu producători şi furnizori cu renume, diversmarket.ro garantează de fiecare dată o locuinţă accesorizată corespunzător pe partea electrică. Promoţiile şi ofertele speciale nu lipsesc, pentru ca orice proprietar să poată găsi soluţii avantajoase. Este binecunoscut faptul că produsele achiziţionate online prezintă un avantaj: sunt mai rentabile ca raport preţ/calitate. Astfel oricine poate găsi în oferta DiversMarket soluţiile potrivite, indiferent că e vorba de simple prize şi întrerupătoare, de cabluri şi partea de conectică sau de opţiuni variate în materie de corpuri şi surse de iluminat. Simplu şi uşor, plasând comenzile online, oricine poate beneficia de calitatea produselor oferite şi livrate prompt de diversmarket.ro.