Timisoara

Dubla lansare de carte - Ioana Chicet Macoveiciuc

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 3 ani si 2 saptamani
Vizualizari
524

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 4 februarie 201710:30-13:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Prieteni, vin la Timișoara, împreună cu cele mai recente cărți ale mele, romanul despre femei și prietenie Miercuri, respiram și cartea pentru copii despre bucătăreală și rețete sănătoase "Mami, e gata?"

Pregătim un eveniment relaxat, pentru părinți și copii împreună. Voi avea alături de mine mulți invitați minunați, care au multe de spus despre viața de familie, despre o alimentație sănătoasă, despre educația cu blândețe și despre importanța lecturii în general.

•Alina Bratu - Mamă la bebealintat.ro / consilier babywearing
•Ioana L. Dobra - Educator Arta în Nori
•Dr. Iren Alexoi - Medic nutriționist
•Alexandra Pintea Varnava - Mamă blogger la ouzoland.com
• Mihaela Elena Damian - Educator comunicare non-violentă

Vom pregăti și un loc de joacă pentru cei mici cu ajutorul prietenilor de la TIP TOP Club. Scoala mamei Junior ne va aduce apă si cafea, iar dr Iren Alexoi va aduce prajiturele delicioase.

Mulțumesc sponsorului unic, Bebealintat.ro și organizatorilor Tomky șiArta în Nori, mă bucur să ne revedem și anul acesta, în aceeași formulă!

Așadar, ne vedem la IncuBoxx pe 4 februarie dimineața, să ne strângem în brațe!

Intrarea este liberă. Nu este nevoie de rezervare. Există 70 de locuri de parcare în cadrul complexului. Se poate ajunge și cu tramvaiul. Cărțile vor fi disponibile la preț cu discount (se vor găsi de cumpărat toate cele patru cărți scrise de mine).