Timisoara

Dumbravita Padel Cup

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
587

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 3 octombrie 201509:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Încep înscrierile pentru Dumbrăvița Padel Cup

Cel mai prietenos sport cu racheta va avea începând din acest an o competiţie.
Evenimentul se va desfășura sâmbătă 3 octombrie, la baza sportivă Padel Center din Dumbrăvița, începând cu ora 09:30 şi va fi împărțit în două categorii: feminin și masculin. Finaliștii ambelor categorii vor fi premiați cu echipamente sportive BullPadel.
Chiar daca are un avânt fantastic, sportul padel se află încă la început la noi în țară. Dumbrăvița Padel Cup este competiția celor mai curajoși, ce au descoperit deja energia PADEL!
Înscrierea în competiție se face anticipat, iar taxa de participare este de 50 lei/ persoană

Alături de energia competiției, ne dorim ca această zi să fie una de relaxare Participanții la campionatul de padel și susținătorii acestora vor putea petrece întreaga zi la baza sportivă Padel Center, având la dispoziție masa de prânz sub formă de bufet şi posibilitatea de a se relaxa jucând fotbal sau tenis la preţuri speciale.
Doriți să participaţi dar nu știți să jucați padel? Haideți la cursuri! Timp de 3 zile, în weekendul 19-21 septembrie, profesorul spaniol David Fernandez vă invită să învățați cum se joacă sportul care a cucerit Spania. Cursul cuprinde 4 ore ce conţin teoria sportului padel, dar şi exerciţii practice pe teren.
Dumbrăvița Padel Cup este un eveniment organizat cu entuziasm de către Asociația Via Rumania Cultura, promotor al culturii spaniole; Padel Center Dumbrăvița, prima bază sportivă cu terenuri de padel din vestul țării și TerenPadel, constructor și susținător al acestui sport în România.
Mai multe informaţii despre costurile cursurilor, beneficiile centrului sportiv şi regulile acestui sport puteţi obţine pe www.terenpadel.ro, contact: info@terenpadel.ro sau 0256.441.114 / 0729.048.427

Filtre eveniment

Perioada: Saptamana curenta, Luna curenta