Timisoara

E-Camere.ro - Camere supraveghere wireless – Sisteme moderne, eficiente si accesibile

E-Camere.ro - Camere supraveghere wireless – Sisteme moderne, eficiente si accesibile

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
387

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sistemele de supraveghere wireless sunt foarte populare datorita avantajelor numeroase pe care le au, astfel ca tot mai multi clienti solicita montajul si configurarea unui astfel de echipament. In cazul in care sunteti in cautarea unor camere supraveghere wireless exista magazine specializate online si offline de unde puteti achizitiona produse calitative.

E-Camere.ro este un furnizor online de incredere, de unde puteti achizitiona toate componentele necesare unui sistem de supraveghere fara cabluri si fire inestetice, la cele mai bune preturi.

Componentele unui sistem de supraveghere

Pe langa camerele video, exista si alte componente importante pentru obtinerea unor imagini si inregistrari video si audio de inalta calitate. Asadar, pentru a beneficia de un sistem complet, aveti nevoie de:
 • Camere wireless de interior sau exterior, in functie de necesitati;
 • Alimentatori pentru camerele video;
 • Unitate de stocare sau nu, in functie de model;
 • Un hard disk pentru stocarea inregistrarilor;
 • Un router wireless de ultima generatie, cat mai performant.

Pentru buna functionare a sistemului incercati sa evitati utilizarea routerelor oferite de catre furnizorii de internet prin contract, deoarece acestea sunt slabe din punct de vedere calitativ si pot afecta performanta sistemului de supraveghere.

In ceea ce priveste montajul si configurarea sistemului, este de preferat sa apelati la o echipa de specialisti cu experienta. In acest sens veti avea nevoie de un laptop si un calblu de retea pentru a putea configura echipamentele, cabluri de alimentare pentru camere de rezerva si accesorii precum dibluri si suruburi necesare pentru fixarea camerelor video.

Principalele avantaje ale camerelor video wireless

Daca v-ati hotarat sa investiti intr-un sistem de supraveghere bazat pe tehnologia wireless, inseamna ca stiti deja care sunt principalele beneficii ale acestora.

Pentru cei care nu sunt la curent cu ultimele noutati din domeniul sistemelor de supraveghere si securitate, iata cateva dintre avantajele acestor noi tehnologii:
 • Semnalul video poate fi transmis pe distante foarte mari;
 • Camerele IP pot fi configurate astfel incat imaginile obtinute sa fie de inalta calitate atat ziua, cat si noaptea sau in momentele in care lumina este slaba;
 • Camerele beneficiaza de rezolutii inalte, culori deosebite, constrast, profunzime in detaliu si alte functii inteligente care asigura captarea unor imagini de inalta calitate;
 • Disponibile atat pentru interior, cat si pentru exterior;
 • Posibilitatea de a opta pentru camere cu microfon incorporat, ce transmit atat semnale video, cat si audio wirelss, fara alte dispozitive necesare;
 • Accesare facila a imaginilor de pe telefon, tableta, laptop sau PC; pe langa imaginile live, aveti acces la inregistrari, dar si pozisibilitatea de a roti camere, a mari imaginea (zoom), a capta poze instant etc.

Camere supraveghere wireless la preturi competitive

Chiar daca pretul camerelor wireless este mai ridicat decat cel al camerelor pe fir, beneficiarul economiseste bani prin eliminarea cablului din componentele necesare sistemului, dar si printr-un nivel de munca redus semnificativ.

E-Camere.ro va asteapta cu o gama variata de camere si accesorii aferente, prevazute cu functii moderne si toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai inspirata decizie.

Date de contact

Pentru mai multe detalii despre sistemele de supraveghere, accesati www.e-camere.ro sau discutati cu reprezentantii celor doua departamente:

Departamentul Vanzari

Tel: 0767390475
E-mail: vanzari @ e-camere.ro

Departamentul Tehnic

Tel: 0765487387
E-mail: suport @ e-camere.ro

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
 • 0726538389

Filtre

Data crearii: Luna trecuta