Timisoara

Echipa Lidl se extinde!

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
598

Voteaza & Distribuie

Descriere

Echipa Lidl se extinde!
Dacă eşti absolvent şi vrei să faci parte din echipa Lidl, aplică pentru programul de management trainee – Campionatul de Management.

Bucureşti, 5 martie 2015 Compania Lidl lansează pentru al doilea an consecutiv un program de pregătire şi specializare - Campionatul de Management. Programul se va desfăşura în perioada 1 octombrie 2015 – 30 septembrie 2016, iar recrutările vor începe în luna martie 2015 printr-o serie de evenimente organizate în principalele centre universitare din România şi printr-un eveniment dedicat în Chişinău. La sfârşitul programului de management trainee, în funcţie de rezultatele obţinute în urma etapei finale de evaluare, tinerii selectaţi pot primi oferte de angajare permanentă în cadrul companiei.

Campionatul de Management Lidl este un program de trainee care le oferă proaspăt absolvenţilor oportunitatea de a lua contact cu mediul de lucru din cadrul companiei Lidl, de a fi implicaţi în proiecte reale şi de a învăţa de la profesioniştii în domeniu. Pe parcursul programului de şcolarizare, tinerii selectaţi vor primi pregătirea profesională necesară, activând, pe rând, în toate departamentele companiei Lidl şi participând la diferite seminarii de dezvoltare. Astfel, aceştia vor avea şansa să practice activităţile specifice din cadrul magazinelor, ale sediilor regionale sau ale sediului central.

Pentru acest program vor fi selectaţi proaspăt absolvenţii de studii superioare, promoţia 2014-2015, tinerii pasionaţi, ambiţioşi, dinamici şi responsabili. Procesul de selecţie pentru Campionatul de Management cuprinde mai multe etape:

  1. Tinerii se pot înscrie pentru a fi prezenţi la întâlnirile organizate de companie în oraşele: Timişoara (12 martie), Iaşi (17 martie), Sibiu (25 martie), Bucureşti (31 martie şi 2 aprilie) şi Chişinău (22 aprilie). Înscrierea se poate realiza pe www.hipo.ro, la secţiunea companiei: www.hipo.ro/lidl
  2. Cei care vor să fie parte din programul Campionatul de Management se pot înscrie până pe 30 aprilie 2015, pe site-ul www.hipo.ro/lidl sau pe www.lidl.ro/Cariere.
3. Aplicanţii selectaţi vor fi evaluaţi în cadrul unui Assessment Center în perioada 27 - 31 iulie 2015, iar selecţia finală a tinerilor va fi anunţată pe 15 august 2015.

De ce le recomandăm tinerilor să se înscrie pentru întâlnirile cu reprezentanţii Lidl? Un astfel de eveniment le oferă tinerilor ocazia să cunoască echipa Lidl şi astfel să afle ce înseamnă să lucreze în cadrul Lidl, cum este organizată compania şi care sunt oportunităţile de carieră, în ce constă procesul de selecţie şi cum pot deveni parte din echipă. Pentru mai multe detalii despre modalitatea de înscriere, le recomandăm tinerilor să acceseze site-ul: www.hipo.ro/lidl sau www.lidl.ro/Cariere

“Echipa Lidl se extinde, de aceea căutăm coechipieri pentru Campionatul de Management. Prin acest program de pregătire desfăşurat timp de un an, începând cu 1 octombrie 2015, ne dorim să investim în tineri şi să le oferim acestora tot sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta profesional şi personal într-un mediu prietenos, în care pot să beneficieze de foarte multe oportunităţi. În plus, le oferim tinerilor selectaţi în program un pachet salarial atractiv şi peste mediu. Pe lângă toate acestea, la finalul programului va exista o etapă de evaluare, iar cei care vor trece această ultimă etapă vor primi o poziţie în cadrul companiei pe o perioadă nedeterminată” – au declarat reprezentanţii LIDL.

Persoana de contact: presa@lidl.ro, georgiana.tugearu@lidl.ro

Filtre

Data crearii: Anul curent