Timisoara

ECR Distribution

ECR Distribution

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Paris, nr. 2 A, camera 420
Telefon
0744629426
Fax
0356469501
Web
http://www.ecr-distribution.ro
Categorie
Servicii diverse
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
1927

Voteaza & Distribuie

Prezentare

ECR Distribution Timisoara

Din 2009 si pana in prezent societatea noastra a incercat sa tina pasul cu dezvoltarea tehnologica si cu cerintele tot mai complexe din domeniul retail-lui si a industriei HoReCa, in acest scop reusind sa detinem parteneriate cu cei mai importanti producatori de echipamente profesionale precum si de soft-uri de gestiune si vanzare cu casele de marcat.

ECR Distribution comercializeaza o gama larga de case de marcat fiscale, fiind reprezentanta a marcilor SAPEL, ELKA, OMRON, CUSTOM, CHD, DATECS, ELTRADE, ACTIVA,TOTAL, ORGTECH, ACLAS, cele mai reprezentative modele de pe piata romaneasca. Toate aceste modele am reusit sa le integram cu diferite softuri de gestiune si evidenta informatica, reusind astfel sa raspundem cerintelor clientilor nostri.

De asemenea SC ECR Distribution SRL este si distribuitor al cantarelor electronice marca METTLER-TOLEDO si CAS, printre cele mai reprezentative branduri de cantare electronice.

In prezent ECR Distribution SRL dispune de personal calificat de service, cu 12 ani de experienta, care poate acoperi teritoriul judetelor Timis si Caras-Severin, reusind astfel sa asigure servicii bazate pe calitate si promptiduine.

In momentul acesta putem oferi solutii la cheie pentru magazine, restaurante, farmacii, saloane de infrumusetare, benzinarii, hoteluri, etc. Portofoliul nostru de clienti detine peste 3000 de societati care au ales produsele sau serviciile noastre.

Filtre

Zone din Timisoara: Cetate