Timisoara

Efectul razelor gamma asupra anemonelor

Efectul razelor gamma asupra anemonelor

Detalii spectacol

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
472

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 17 ianuarie 201920:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Joi 17 Ianuarie ora 20:00 , Joi la Teatru si Teatrul Studențesc Thespis aduc pe scena spectacolul "Efectul razelor gamma asupra anemonelor" de Paul Zindel.

Piesa prezintă relația dintre Beatrice și fiul ei, Mathew, o relatie umbrită de lipsa banilor și a unor condiții de trai decente.

Betty, o femeie divorțată care și-a crescut singură copilul, este inchisă într-o lume din care nu mai poate ieși și care inconștient, din dorința de a-l proteja, încearca să-l țină și pe Mathew în aceast univers al ei. Urmele trecutului sunt atât de puternice în viața ei, încât inevitabil frustrările sunt aruncate spre copil.

Mathew este un băiat foarte inteligent, plin de speranța unei vieți generoase și chiar daca mama încearcă să-i pună înaintea ochilor realitatea crudă, el continuă să-și urmeze visele. Pentru el, mama este singurul sprijin pe care îl are, iar iubirea lui pentru ea este necondiționată.

Piesa reprezintă discrepanța dintre două lumi, reprezentate de cele două personaje, fiecare încercând să o domine pe cealalată, dar fiind atât de puternice, nici una nu se va dizolva, ci vor deveni cu atât mai convinse de realitatea lor.

Regia: Andrei Covaliu

Distribuția:
Beatrice - Janina Zuba
Mathew - Sebastian Marina

Etaj 2, sala 202

Intrarea libera!

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta