Timisoara

Etapa a III-a a adus prima victorie pentru ACS Poli Timisoara

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
314

Voteaza & Distribuie

Descriere

ACS Poli Timişoara a obţinut prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a treia. Unicul gol al meciului a fost marcat de Elek în minutul 65, după o pasă de la Ianis Zicu.
Startul meciului a fost întârziat aproximativ 30 de minute, din cauza unor probleme cu legitimaţiile a trei jucători. Fotbaliştilor Alexandru Curtean şi Andrei Artean de la ACS Poli şi Dimitrov de la FC Botoşani le-au expirat vizele provizorii, astfel că a fost nevoie de înlocuirea lor.
Revenind la meci, ACS Poli a fost echipa mai buna, victoria cu 1-0 fiind pe deplin meritata, dupa ce in primele doua jocuri ale sezonului pierdeau oarecum nemeritat la acelasi scor.
ACS Poli Timişoara: Pap - Belu, Luchin, Scutaru, Popescu - Melinte, Llorente, Hernandez (Sarmov '87) - Boldea (Bărbuţ '26), Elek (Rufino '74), Zicu. Antrenor: Dan Alexa
FC Botoşani: Pleşca - Plămadă (Brata '71), Cordoş (Robertson '66), Miron, Acsinte - Cucu (Gonzalo '46), Raul Costin - Ivanovici, Vaşvari, Neziri - Hadnagy. Antrenor: Leo Grozavu

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro