Timisoara

Evaluarea nationala de clasa a VIII-a, o sperietoare?

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
199

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 6 aprilie 2019 - Sambata 4 mai 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Evaluarea națională de clasa a VIII-a, o sperietoare?

MODULUL 1 + 2 - pentru adolescenți (6 + 13 aprilie)
Oare în viața ta de adolescent, examenul de final de clasa a VIII-a nu este supra-dimensionat cu o aură de sperietoare ? Acest AtelieR are rolul de a te pregăti emoțional. Prin intermediul lucrului cu “metafora” voi încerca să redăm examenului dimensiunile potrivite, racordându-l la întreaga realitate a ta, încadrându-l corect ca eveniment profesional și de carieră. Ne vom imagina momentul examenului, analizând implicațiile lui pe termen lung, deslușind cum se formează presiunea socială din jurul tău și cum poate fi dezamorsată.

MODULUL 3 - pentru părinți (4 mai)
Suntem buni co-echipieri pentru copilul nostru în fața acestei provocări?
Noi, ca adulți, putem privi lucrurile în perspectivă, în contextul larg al evenimentelor ulterioare… dar am făcut-o? Și i-am transmis asta și juniorului?
Ne străduim să ne motivăm copiii pentru a fi performanți școlar și cei mai mulți dintre noi (ca părinți) depunem eforturi pentru confortul lui emoțional.
Acum, în proximitatea evaluării naționale de la sfârșitul clasei a VIII-a, am valorizat corect aceste aspecte?

DESTINAT elevilor de clasa a VIII-a și părinților acestora care doresc să pregătească o bună abordare inclusiv în plan emoțional a examenului final de ciclu gimnazial.

CÂND?
AtelieRul cuprinde 3 module diferite ca tematică și are loc în zilele de SÂMBĂTĂ, 6 + 13 aprilie, 4 mai, de la 15.00 la 17.00.

UNDE?
AtelieRul se desfășoară într-o locație spectaculoasă (https://www.mindshub.ro/co-working/), la Minds Hub, în cadrul FEAA (str. Pestalozzi nr. 16).

SUSȚINUT de:
Amalia Doboș este profesor și psiholog școlar ce activează în domeniul educațional de 25 ani. Are o bogată experiență în formare și psihoterapie centrată pe soluții cu elevi de gimnaziu și liceu. Este în prezent învățătoare la Liceul Teologic Ortodox Sfântul Antim Ivireanul Timișoara și mamă a 3 copii minunați de 11, 15 și 19 ani.

PREȚ: 210 lei pentru pachetul de 3 module.
Rezervarea locului se realizează în momentul confirmării plății.

ÎNSCRIERI: https://goo.gl/forms/WGbfdLLmxARnulI23